SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Izlet i kava u Italiji uz Best Travel! Jednodnevno putovanje 07.12. u Trst i slikoviti dvorac Miramare s autobusnim prijevozom iz Zagreba i turističkim pratiteljem, za samo 195 kn/osobi!

Prije:210kn
Sada samo:195kn
Sada samo:195kn Pogledaj detalje ponude
U subotu 07.12. počastite se slatkim i kratkim izletom u Italiju, gdje će Vas ljepote Trsta i dvorca Miramare očarati! Kupon vrijedi isključivo za 07.12.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x