SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

GINEKOLOŠKI - obavite najvažniji pregled za očuvanje vašeg intimnog zdravlja u Poliklinici Gemini Plus za 349 kn!

Prije:850.00kn
Sada samo:349.00kn
Prije:850.00kn
Sada samo:349.00kn
Prije:850.00kn
Sada samo:349.00kn
Prije:850.00kn
Sada samo:349.00kn
Prije:850.00kn
Sada samo:349.00kn
Prije:850.00kn
Sada samo:349.00kn
Sada samo:349.00kn Ponuda je istekla
Najvažniji pregled za očuvanje vašeg intimnog zdravlja!

Ginekološki pregled najvažniji je pregled koji svaka žena mora obaviti. S obzirom da se radi o osjetljivom području, ponekada prilikom pregleda zna biti neugode, zato je izuzetno važno kome poklanjate brigu o svom zdravlju.

Ukoliko nemate posebnih problema, ginekološki pregled preporučuje se učiniti jednom godišnje.

Redoviti odlazak na pregled je važan jer se njime pravovremeno mogu otkriti i najmanje promjene koje ukazuju na razvoj bolesti. Ranim otkrivanjem omogućuje se započinjanje liječenja na vrijeme pa tako i uspješno izlječenje.

Posjet ginekologu preporučuje se osobito ako primijetite neki od sljedećih simptoma; promjene u menstruacijskom krvarenju (učestalost, obilnost, bolnost), kod bolova u donjem abdomenu, pojačanog iscjetka. 

Ginekološki pregled idealno je obaviti osmi do dvanaesti dan menstruacijskog ciklusa. On započinje razgovorom s liječnikom koji pregledava prijašnje nalaze u stječe uvid u vaše dosadašnje zdravstveno stanje. Potom slijedi pregled spekulima, uzimanje PAPA testa, utvrđivanje stupnja čistoće te ultrazvučni pregled.

PAPA test je iznimno važna pretraga u otkrivanju raka grlića maternice. Rak grlića maternice je po učestalosti na drugom mjestu, odmah nakon raka dojki. U Hrvatskoj od raka maternice svake godine obolijeva više od 300 žena, a umre ih, nažalost 100. 

Redovitim uzimanjem PAPA testa i pridržavanjem uputa ginekologa, pojava raka maternice može se smanjiti za 90%. 

Ultrazvuk omogućuje uvid u stanje jajnika i maternice. Ultrazvučnim pregledom ginekolog promatra promjenu u veličini, izgledu i položaju unutarnjih organa čime se upotpunjava uvid u zdravstveno stanje i olakšava dijagnosticiranje.

Slične ponude

Sada samo 349.00kn GINEKOLOSKI  kompletan pregled uz papa test i color doppler u Poliklinici Stil Medical  obavite najvazniji godisnji pregled brzo i bez cekanja za 349 kn
Sada samo 1099.00kn Kompletan sistematski pregled za zene sa ili bez laboratorijskih pretraga u Poliklinici Holoart od 1 099 kn
Sada samo 1399.00kn Rijesite problem suhoce peckanja nelagode i boli uz pregled i rejuvenaciju rodnice uz fotona laser u Poliklinici Vili za 1 399 kn
Riješite problem suhoće, peckanja, nelagode i boli uz pregled i rejuvenaciju rodnice uz fotona laser u Poliklinici Vili za 1.399 kn!

Odličan izbor nakon raznih ginekoloških operacija, teškog poroda, urezivanja međice ili uslijed manjak ženskih hormona


Sada samo 1289.00kn Poliklinika Superiora  kompletan sistematski pregled za zene uz ukljucen ginekoloski pregled s ultrazvukom i PAPA testom za 1 289 kn
Sada samo 399.00kn Paket ginekoloskih briseva u Poliklinici LabPlus Bris na Chlamydia PCR Mycoplasmu i Ureaplasmu uz bris cerviksa ili uretre za 399 kn
Paket ginekoloških briseva u Poliklinici LabPlus! Bris na Chlamydia PCR, Mycoplasmu i Ureaplasmu uz bris cerviksa ili uretre za 399 kn!

Brisevi se uzimaju pojedinačno i na određene vrste bakterija kako bi se točno odredila vrsta bakterija i točna terapija


Sada samo 349.00kn Kompletan ginekoloski pregled uz papa test i color doppler u Ordinaciji dr med Danijel Seba za 349 kn
Kompletan ginekološki pregled uz papa test i color doppler u Ordinaciji dr. med. Danijel Šeba za 349 kn!

Rak grlića maternice je najčešći zloćudni tumor ženskih spolnih organa - reagirajte na vrijeme uz redoviti pregledOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x