SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

FRANCUSKI JEZIK - početni intenzivni tečaj u trajanju 20 školskih sati za 299 kn!

Prije:1000kn
Sada samo:299kn
Prije:1000kn
Sada samo:299kn
Prije:1000kn
Sada samo:299kn
Prije:1000kn
Sada samo:299kn
Prije:1000kn
Sada samo:299kn
Prije:1000kn
Sada samo:299kn
Sada samo:299kn Pogledaj detalje ponude
Atelier (fr. - radionica) je škola stranih jezika specijaliziran za francuski jezik.

Jezični atelier su osnovale tri prijateljice Marina, Melita i Ani, profesorice francuskog jezika sa željom da svoj entuzijazam i ljubav prema francuskom jeziku prenesu polaznicima u opuštenom i toplom ozračju. Smatraju da je prijateljsko okruženje preduvjet da se polaznici oslobode i bez straha koriste francuski jezik te ga na taj način uspješno usvoje.

Kako bi opravdali svoje ime uz standardne tečajeve, organiziraju i tematske radionice i didaktička druženja koja polaznike pobliže upoznaju sa svim čarima francuske kulture. Od umjetnosti, kinematografije, gastronomije do mode, glazbe i fotografije. Jedan tjedan škola odzvanja zvukovima šansona i umilnih glasića polaznika, dok već sljedeći svi uživaju u mirisu i okusu najfinijeg vina.

opisslike

Zašto učiti francuski u Jezičnom atelieru?

✔ Uspješno podučavaju francuski već 7 godina
✔ U njihovom timu nalaze se i dvije profesorice koje su izvorne govornice francuskog jezika
✔ Druženja i radionice u Jezičnom atelieru organiziraju se kako bi što bolje upoznali svoje polaznike (fun fact: u jednom od tih druženja nastao je i zbor)
✔ Druženja su samo prva etapa - već su 2 puta putovali u Francusku, a već se planira i treće putovanje
✔ Za ljubitelje pjesme koji žele naučiti francuski tu je već spomenuti zbor - nema boljeg načina za učenje jezika od ovog
✔ Mnogi polaznici Jezičnog ateliera uspješno koriste stečeno znanje u frankofonim zemljama što kroz stipendiranje, što kroz posao - budite i vi jedan od njih!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 35kn TESOL CERTIFIKAT  steknite svjetski priznati certifikat s kojim mozete predavati engleski diljem svijeta uz online tecaj u trajanju 120h za 35 kn
Ocjena:
Sada samo 299kn FRANCUSKI JEZIK  pocetni intenzivni tecaj u trajanju 20 skolskih sati za 299 kn
FRANCUSKI JEZIK - početni intenzivni tečaj u trajanju 20 školskih sati za 299 kn!

Savladajte jezik uz individualni pristup i uključene materijale; uz francusko vino tijekom nastave za potpuni doživljaj :)


Ocjena:
Sada samo 111kn Online strani jezici  savladajte ucenje cak 5 jezika kroz 3 6 ili 12 mjeseci uz koristenje interaktivnih materijala od 111 kn
Online strani jezici - savladajte učenje čak 5 jezika kroz 3, 6 ili 12 mjeseci uz korištenje interaktivnih materijala od 111 kn!

Engleski, francuski, španjolski, njemački i talijanski kroz dijaloge, fotolekcije i diktate uz uključen certifikat


Ocjena:
Sada samo 69kn Online tecaj  njemacki poslovni engleski talijanski spanjolski ili francuski u trajanju 3 6 ili 12 mjeseci uz mogucnost stjecanja certifikata vec od 69 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x