SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Elektroterapija, ultrazvuk i masaža bolnog područja - recite zbogom stalnim bolovima uz fizikalnu terapiju za 84 kn!

Prije:120kn
Sada samo:84kn
Prije:120kn
Sada samo:84kn
Prije:120kn
Sada samo:84kn
Prije:120kn
Sada samo:84kn
Sada samo:84kn Ponuda je istekla
Elektroterapija u kombinaciji s manualnim tretmanom

Postupak koji se izvodi na ciljano bolno područje (vratni i rameni dio, lumbalni dio i sl.) Sastoji se od medicinske masaže u trajanju od 20 minuta radi laganog zagrijavanja tkiva, a nakon toga se radi istezanje zbog bolje mobilnosti bolnog područja. 

Zatim se aplicira terapijski ultrazvuk u trajanju od 15 minuta i elektro terapijska struja u trajanju 20 minuta. Terapijski ultrazvuk je metoda fizikalne terapije iz skupine elektro terapijskih agenasa. 

Ultrazvuk se u fizikalnoj terapiji upotrebljava u prvom redu kao terapijsko sredstvo. Djelovanje mu je mehaničko, a radi se zapravo o mikro masaži, mehaničkom zbijanju i rastezanju tkiva i gibanju pojedinih čestica tkiva. 

Najvažnije djelovanje ultrazvuka je toplinsko. Ultrazvuk je još jedna procedura kojom se može toplinski djelovati na dublje dijelove tkiva unutar lokomotornog sustava.

Terapijski efekt postiže se povećanjem temperature tkiva na primijenjenom području, povećanoj cirkulaciji i izmjeni tvari, povećanoj elastičnosti tkiva. Zagrijavajući strukture u blizini kosti (hvatišta tetiva, tetivne ovojnice, burze, hvatišta ligamenata, zglobne čahure) utječe na obnavljajuće procese u kroničnim degenerativnim i upalnim stanjima. 

Centar za fizioterapiju Femur je specijalizirani centar za oporavak i zdravlje iz područja fizioterapije, nastao iz potrebe da vam ponudi pravovremeno i cjelovito rješenje u uklanjanju vaših tegoba. Baziraju se na uklanjanju bolova i mišićne napetosti, povećanjem zglobne pokretljivosti, uspostavljanjem propriocepcije tijela, preoperativnom i postoperativnom rehabilitacijom. 

U Femuru vas očekuju ponuda koja obiluje svim agensima elektroterapije, kinesio tapinga, Cyriax metode, manualne limfne drenaže, medicinske klasične i sportske masaže, individualnih ciljanih vježbi po Schroth metodi. 

Usluge su namijenjene svim dobnim skupinama, neovisno o stupnju tjelesne aktivnosti, a primarni cilj nam je individualnim pristupom prevenirati nastanak ozljede, riješiti postojeće tegobe, te održavati tijelo i duh u dobroj formi i relaksiranosti. 

Usluge obavlja prvostupnica fizioterapije Melisa Idrizi, s dodatnim edukacijama iz područja ortopedije. 

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 299kn Test intolerancije iz krvi ili korijena kose na 430 namirnica gluten laktozu zacine aditive i konzervanse uz testiranje na teske metale od 299 kn
Ocjena:
Sada samo 399kn Test intolerancije iz krvi ili korijena kose na 540 namirnica gluten laktozu zacine aditive i konzervanse uz testiranje na teske metale od 399 kn
Ocjena:
Sada samo 299kn  PRESTANAK PUSENJA Tretman Bio Laserom protiv nikotinske ovisnosti Ukoliko nakon prvog tretmana ne bude rezultata drugi dobivate GRATIS
[PRESTANAK PUŠENJA] Tretman Bio Laserom protiv nikotinske ovisnosti! Ukoliko nakon prvog tretmana ne bude rezultata, drugi dobivate GRATIS!

Donesite novogodišnju odluku i zauvijek se riješite štetne navike uz najnapredniju metodu za odvikavanje za 299 kn!
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x