SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Dočekajte Valentinovo u tango zagrljaju najdraže osobe - naučite argentinski tango uz modernu glazbu, puno zabave i druženja

Sada samo: €6.50 (48.97kn) Pogledaj detalje ponude
Argentinski tango

Želite iznenaditi svoju bolju polovicu nečime što nije romantična večera, ali nemate nikakvu ideju? Tango Experiential ima rješenje za Vas i nudi vam tečaj argentinskog tanga. Priuštite si nezaboravno Valentinovo!

Tango Experiential, u sklopu udruge 'Može i drugačije', nudi vam plesnu poduku argentinskoga tanga u malim grupama kroz individualan pristup. Poduka počinje s osnovama tradicionalnog argentinskog tanga, no ide i korak dalje, glazba je suvremena, prilagođena današnjoj kulturi i načinu življenja. S obzirom da je ples pokret na glazbu, suvremeni tango dobiva slobodniju formu, kretanje, te mogućnost iskrenog izražavanja osobnih emocija. On obuhvaća otvoreno i zatvoreno držanje, pokretanje bokova, ramena i glave, kontakt improvizaciju, miješanje različitih plesnih stilova i nadasve snažnu poveznicu s tlom. Posebna pažnja posvećuje se dahu kao ključnom elementu za priču koju pripovijeda plesni par.

Tango Experiential (Iskustveni Tango) nije novi stil ili forma tanga, nego pristup pojedincu unutar plesnog para, što snažno utječe na oba partnera i njihovo kretanje. Takav pristup proizlazi iz dugogodišnjeg iskustva voditelja u različitim plesnim stilovima (klasični balet, suvremeni ples, latino-američki i standardni plesovi, salsa...).

Voditelji

Hrvoje Gebavi je svoje plesno umijeće počeo graditi 2004. godine baveći se latinoameričkim i standardnim plesovima. Višegodišnja takmičenja u ovim sportskim plesovima dale su mu osnovu u koju je ugrađivao elemente salse, jazz dancea, baleta i - tanga. S tangom se počinje baviti u Italiji 2009. godine. Njegov plesni stil najsnažnije se razvija u Velikoj Britaniji gdje dolazi u kontakt sa suvremenim/neo tangom i argentinskim učiteljima. U njegovom plesu mogu se vidjeti elementi svih plesova s kojima je došao u dodir. Zajedno sa svojim prijateljima 2014. godine pokreće Tango Experiential klub u Zagrebu unutar kojega vodi plesne tečajeve i plesne večeri.

Karla Jakušić Babeli započela je svoje plesne korake u ranoj dobi kroz jazz i ritmiku te se kasnije nastavila razvijati u izričaju suvremenog plesa. Pohađala je brojne radionice suvremenog plesa, partneringa i kontakt improvizacije u Hrvatskoj i inozemstvu, educirajući se kod renomiranih plesnih pedagoga i članova velikih plesnih kompanija. Imala je prilike nastupati i u predstavama suvremenog plesa. S argentinskim tangom se upoznaje 2015. godine te je s obzirom na iskustvo u suvremenom plesu odmah privlači neo/suvremeni tango i mogućnost povezivanja znanja, principa, kreativnosti i senzibiliteta iz suvremenog plesa i partneringa s tangom. Nakon nekoliko godina neo tanga, počinje se intenzivnije baviti i tradicionalnim tangom te se, želeći biti što svestranija plesačica, trenutno aktivno bavi objema granama u kojima se i dalje kontinuirano educira kroz međunarodne evente. Osim tečajeva tanga za građanstvo, održava i prigodne radionice tanga za izvedbene umjetnike.

Slične ponude

Sada samo €27.00 (203.43kn) POLE DANCE  ples na sipci mjesec dana treniranja u Sportvizija centru
POLE DANCE - ples na šipci, mjesec dana treniranja u Sportvizija centru

Osim što ćeš razviti mišićnu snagu, pole dance pozitivno djeluje na tijelo i umOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x