SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Digitalni ortopan - odmah gotova snimka čeljusti u Poliklinici Dentix od 129 kn!Ponudu možete koristiti bez prethodne narudžbe!

Prije:180kn
Sada samo:129kn
Prije:180kn
Sada samo:129kn
Sada samo:129kn Pogledaj detalje ponude
Dentix poliklinika 

1.1.2009. počela je s radom poliklinika Dentix, specijalizirana isključivo za digitalno snimanje zubi i čeljusti (panoramski rtg). Nova, najnaprednija tehnologija i software (Quick Vision) omogućuje 12 dijagnostičkih (preglednih) i 18 anatomskih programa s visokom rezolucijom te reduciranom dozom zračenja i do 90%.

Želja im je svim pacijentima pružiti vrhunski komfor (ugodan interijer i osiguran pristup invalidskim kolicima) i kvalitetu snimki, koja olakšava dijagnostiku stanja i promjene u zubnom nizu i čeljusti te optimalnu stomatološku uslugu.

Rendgenske snimke zuba su nezaobilazan postupak u suvremenoj stomatološkoj dijagnostici. One su nužne jer daju uvid u zdravstveno stanje dijelova usne šupljine koje ne možemo vidjeti prilikom kliničkog pregleda. Postoji nekoliko vrsta rendgenskih snimki zuba i čeljusti, a najčešće korišteni su ortopantomogram (ortopan) i intraoralna snimka pojedinih zuba. Također se koristi i snimka temporomandibularnih zglobova.

Ortopan je snimka koja obuhvaća sve zube, gornju i donju čeljust, čeljusni zglob, a djelomično i strukture smještene iznad usta (nosnu šupljinu, maksilarne sinuse). Osim zuba koje možemo vidjeti u ustima, na ovom snimku vidljivi su i zubi koji nisu iznikli (na pr. zameci umnjaka) - vidi se njihov približni položaj. 


Temporomandibularni zglob
 
nalazi se po jedan na svakoj strani lica i najsloženiji je zglob u tijelu.

Smješten je neposredno ispred ušiju, gdje se temporalna kost lubanje spaja s donjom čeljusti (mandibulom). Potporu zglobovima daju ligamenti, tetive i mišići i oni su odgovorni za pokretanje vilice (čeljusti). Sadrži komadić specijalizirane hrskavice koja se zove disk, a sprječava trenje donje čeljusne kosti (mandibule) i lubanje. 

Poremećaji temporomandibularnog zgloba, često zvanog TMZ, uključuju probleme zglobova i mišića koji ih okružuju. Najčešći uzrok poremećaja je kombinacija mišićnog zatezanja i anatomskih problema unutar zglobova, a katkada i psihološka komponenta. Zubni doktori gotovo uvijek dijagnosticiraju poremećaj TMZ-a na temelju anamneze i fizikalnog pregleda. 

Pri postavljanju dijagnoze mogu pomoći posebne RTG tehnike. U 80% ljudi stanje se popravlja nakon 6 mjeseci bez ikakvog liječenja. Poremećaji TMZ-a zahtijevaju liječenje zbog mišićne boli i napetosti, unutarnjeg poremećaja, artritisa, ozljede, smanjene ili pretjerane pokretljivosti zgloba i razvojnih (porođajnih) nenormalnosti.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 4250kn  APARATIC ZA ZUBE Ortodontski aparat i svi pregledi tijekom nosenja uz ukljuceni retainer i metalne bravice za jednu celjust za 4 250 kn
[APARATIĆ ZA ZUBE] Ortodontski aparat i svi pregledi tijekom nošenja uz uključeni retainer i metalne bravice za jednu čeljust za 4.250 kn!

Možete kupiti 2 ponude na svoje ime i iskoristiti ih za obje čeljusti! Uživajte u osmijehu kojeg nećete skidati s lica :)


Ocjena:
Sada samo 99kn Ciscenje kamenca pjeskarenje poliranje i pregled u Navident centru dentalne medicine u Velikoj Gorici za samo 99 kn
Ocjena:
Sada samo 149kn  DIGITALNI ORTOPAN Kvalitetna i cista snimka cijele celjusti u Poliklinici Premium Dent  nuzni postupak za kvalitetnu dijagnostiku za 149 kn
Ocjena:
Sada samo 99kn Ciscenje zubnog kamenca pjeskarenje poliranje i pregled zubi za 99 kn
Čišćenje zubnog kamenca, pjeskarenje, poliranje i pregled zubi za 99 kn!

+ GRATIS premaz tooth mousse pastom za zaštitu i zdravlje vaših zubi! (Tagovi: Top 10)


Sada samo 129kn Digitalni ortopan  odmah gotova snimka celjusti u Poliklinici Dentix od 129 kn Ponudu mozete koristiti bez prethodne narudzbe
Digitalni ortopan - odmah gotova snimka čeljusti u Poliklinici Dentix od 129 kn!Ponudu možete koristiti bez prethodne narudžbe!

Po želji odaberite snimanje temporomandibularnih zglobova, snimku dobivate na CD-u, film foliji i na mail


Ocjena:
Sada samo 299kn  IZBJELJIVANJE ZUBI Inovativna Smilite LED tehnologija i Opalescence Boost gel ODMAH vidljivi rezultati bez ostecivanja cakline za 299 kn
Ocjena:
Sada samo 1500kn Cirkon keramicka krunica u Ordinaciji Ceko za 1 500 kn Uz pravilnu njegu i brigu moze trajati dulje od 10 godina nakon postavljanja


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x