SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 65% - Čišćenje stana do 50, 75 ili 100 m2 već od 159 kn!

Prije:450kn Sada samo:159kn
Sada samo:159kn Ponuda je istekla
Čišćenje stana

Higijena u kućanstvu je jako bitna. Nije samo stvar dobrog odgoja nego je i važan faktor zaštite zdravlja svih ukućana. Postoje pravila u kućanstvu kada se što čisti kako bi higijena bila na zavidnom nivou.

Najosjetljiviji dio kućanstva koji se treba uvijek održavati potpuno čistim je kupaonica. Najbolje bi bilo da svi ukućani nakon sebe ostave kupaonicu u onakvom stanju kakva je bila kada su ušli u nju.

Bilo bi dobro poslije kupke spužvom obrisati kadu, a nakon pranja i umivaonik.

dnevni

Posteljinu je potrebno mijenjati svaka dva tjedna, a kod bolesnika i male djece i češće, svakih 7 do 10 dana. Odjeću koju nosimo, a koja nije za pranje, ne bi trebalo odmah stavljati u ormar već je ostaviti na zraku par sati pa tek onda na vješalicu i u ormar.

Kuhinja također uvijek treba biti savršeno čista. Kantu za smeće trebali biste isprazniti prije nego se jako napuni te oprati vrućom vodom i deterdžentom, obložiti papirom ili vrećom za smeće i tek je onda ponovno puniti.

Za one koji imaju kućnog ljubimca, nikako mu ne smijete dozvoliti pristup kuhinji. Isto tako s obzirom da životinja, mačka ili pas, pušta dlaku, potrebno je češće usisavati i prati tepihe.

Prozore je optimalno prati jednom mjesečno, isto kao i kvake na vratima, uključujući i ulazna.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 179kn Kemijsko ciscenje L kutne garniture ili trosjeda dvosjeda i fotelje od 179 kn
Detalji ponude...
Kemijsko čišćenje L kutne garniture ili trosjeda, dvosjeda i fotelje od 179 kn!

+ gratis čišćenje tepiha i dolazak na adresu - Zagreb, Sisak, Velika Gorica i Petrinja


Ocjena:
Sada samo 425kn Bojanje zidova i stropova bojom po izboru do 100m2 uz ukljucenu zastitu namjestaja i poda  iskoristivo u 8 gradova od 425 kn
Detalji ponude...
Bojanje zidova i stropova bojom po izboru do 100m2 uz uključenu zaštitu namještaja i poda - iskoristivo u 8 gradova od 425 kn!

Ponuda se može koristiti za Zagreb, Sesvete, Sisak, Petrinju, Ivanić Grad, Dugo Selo, Kutinu i Kostajnicu