SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Budimpešta - upoznate ljepote carske prijestolnice u trodnevnoj avanturi uz 2 noćenja s doručkom u hotelu 4* i uključenim prijevozom za 755 kn!


Sada samo:755.00kn

Sada samo:755.00kn

Sada samo:755.00kn

Sada samo:755.00kn

Sada samo:755.00kn

Sada samo:755.00kn

Sada samo:755.00kn
Sada samo:755.00kn Ponuda je istekla
PROGRAM PUTOVANJA 

1. DAN
Polazak iz Dugog Sela u 5:00. (Ukrcaji u Zagrebu na dogovorenim mjestima). Ugodna vožnja prema graničnom prijelazu Goričan. Kraća usputna zaustavljanja po potrebi. 

Dolazak u Budimpeštu je predviđen u kasnijim prijepodnevnim satima. Uz pratitelja putovanja slijedi razgled jedne od najljepših srednjoeuropskih prijestolnica, autobusom i pješice. Prvo ćete posjetiti brdo Gellért na kojem se nalazi austrougarska vojna utvrda Citadella, ujedno i najviša točka grada s koje se pruža prekrasan panoramski pogled na dvije povijesne gradske cjeline – Budim i Peštu, te mostove koji ih povezuju. 
Nakon kratkog vremena, autobusom odlazite na peštansku stranu gdje se nalazi gradsko središte preko kojeg dolazite do najvećeg gradskog trga – Trga heroja, posvećenog najvećim mađarskim povijesnim ličnostima. Tu se nalazi i Gradski park koji obiluje atraktivnim građevinama i institucijama – Zoološki vrt, Muzej lijepih umjetnosti, Szechenyjeve terme, klizalište, replika dvorca Vaydahunyad… 

Na kraju se, jednom od najljepših europskih avenija, Andrassyjevom avenijom, vraćate u središte grada do Vaci ulice i Vörösmartyjevog trga. Nakon kraćeg razgleda slijedi slobodno vrijeme za uživanje u živopisnim ulicama i trgovinama. Moguć je posjet i poznatoj gradskoj tržnici. 

U popodnevnim satima, odlazak u hotel, smještaj i kratki odmor. Navečer predlažemo jednosatnu vožnju brodom po Dunavu – uz doplatu (naplaćuje ju pratitelj u autobusu). Vožnja brodom po Dunavu je izuzetno atraktivna budući da je Budimpešta grad koji je potpuno sljubljen sa svojom rijekom i brojne se znamenitosti nalaze pročeljima okrenutim prema rijeci, što se inače ne može vidjeti pješke niti iz autobusa. 
Nakon vožnje brodom povratak u hotel autobusom ili slobodna večer za vlastite programe – u tom slučaju povratak je javnim prijevozom. Noćenje. 

2. DAN 
Nakon doručka odlazak u razgled starog dijela grada – Budima, na kojem se nalazi Matijaševa crkva, kompleks kraljevskog dvorca te najstarija kraljevska slastičarnica Ruszwurm. Slobodno vrijeme do povratka u Peštu i odlaska pred mađarski Parlament i baziliku sv. Stjepana – konkatedralu i najveću crkvu u Budimpešti. 

Slobodno vrijeme za vlastite programe poput posjeta nekoj od gradskih znamenitosti i sl. U večernjim satima preporučujemo odlazak u tradicionalnu mađarsku čardu – uz doplatu pratitelju u autobusu. Posjet čardi se sastoji od večere i atraktivnog folklornog programa u trajanju od dva sata. 
Povratak autobusom u hotel, večera i noćenje. 

3. DAN 
Nakon doručka slijedi odjava iz hotela. Slobodno dopodne za vlastite programe. 
U 13:00h krećete prema obližnjem gradiću Szentendreju. Poznat je kao grad umjetnika i bogate ponude rukotvorina, suvenira, nakita… Preporučujemo posjet Muzeju marcipana – uz doplatu pratitelju u autobusu, kao i ručak u zanimljivo uređenom restoranu – doplata pratitelju u autobusu. U popodnevnim satima povratak u Zagreb. Uz kraće pauze putem, dolazak u Zagreb predviđen je u kasnijim večernjim satima.


Budimpešta - carska prijestolnica!

Nekadašnja prijestolnica Ugarskog kraljevstva, postala je jedinstvenim gradom ujedinjenjem Budima i Pešte 1873. godine na suprotnim stranama Dunava. 
Ljepotica na Dunavu krije brojne kulturne i povijesne znamenitosti. Brdo Gellért, Gradski park, Trg heroja, Muzej lijepih umjetnosti, Szechenyjeve terme, klizalište, repliku dvorca Vaydahunya, Matijaševu crkvu kompleks kraljevskog dvorca te najstarija kraljevsku slastičarnicu Ruszwurm, čine samo neke od aduta koje posjeduje ovaj grad. Dan provedite u istraživanju, a večer je kao stvoreno za opuštajuću vožnju Dunavom jer ovaj je grad potpuno je sljubljen sa svojom rijekom, tako da njene obale kriju još više sadržaja i kulturnih ljepota.

Svakako razgledajte svaku znamenitost pomalo, a kada se umorite, uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi ili shoppingu ;)
Štogod izabrali, u ovom gradu vam neće biti dosadno, a zasigurno će na vas ostaviti predivan dojam i jedno divno sjećanje!


Slične ponude

Sada samo 1204.00kn Luksuzni wellness odmor u Sloveniji za 2 osobe u Hotelu Gostisce Pod Roglo 3 uz 2 nocenja s polupansionom i koristenjem whirlpoola za 1 204 kn
Luksuzni wellness odmor u Sloveniji za 2 osobe u Hotelu Gostišče Pod Roglo 3* uz 2 noćenja s polupansionom i korištenjem whirlpoola za 1.204 kn!

Opuštajući smještaj u Zreču podno planinskog vrha Rogla, dijete do 6 godina gratis ponuda, do 30.9.


Ocjena:
Sada samo 135.00kn LJUBLJANA  kombinacija sarmantne slovenske metropole i odlicnog shoppinga u BTC u za 135 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x