SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

AMQAT analiza tijela - u samo nekoliko minuta steknite uvid u stanje cjelokupnog organizma uz uključeno savjetovanje za samo 99 kn!

Prije:400.00kn
Sada samo:99.00kn
Prije:400.00kn
Sada samo:99.00kn
Prije:400.00kn
Sada samo:99.00kn
Sada samo:99.00kn Ponuda je istekla

RAČUNALNA ANALIZA CIJELOG TIJELA

AMQAT (Automatska Magnetno-Qvantna Analiza Tijela) je najsuvremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristeći magnetnu analizu i mjerenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tijela!

Da bismo živjeli zdravo, neophodno je i vrlo važno da poznajemo svoj organizam, znamo kako funkcionira, što mu je potrebno i da se zdravo hranimo.
Ova metoda otkriva i analizira informacije o psihofizičkom stanju organizma koje mogu ukazati na neka oboljenja mnogo prije nego što se manifestiraju na fizičkom nivou. Bez vađenja krvi, zračenja i neugodnih ispitivanja dobiva se kompletna analiza stanja organizma. U skladu s rezultatima analize dobivaju se preporuke o načinu ishrane, fizičke aktivnosti i suplemenata koji će nadomjestiti deficite u organizmu.

Dijagnostika se izvodi pomoću uređaja koji u vrlo kratkom vremenu otkriva i analizira stanje kompletnog organizma. Taj uređaj koristi najsuvremeniju tehnologiju baziranu na kvantnoj medicini. Koristeći magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tijela, aparat dobiva jasnu sliku stanja organizma, ukazuje na neke nepravilnosti i mogućnost oboljenja, mnogo prije nego što se ona fizički manifestiraju.

Kompjuterskom analizom možete provjeriti: kardiovaskularni sustav, stanje unutarnjih organa, stanje kože i potencijalne alergije, nivo šećera u krvi, menstrualni ciklus, muške spolne funkcije,stanje endokrinog i imunološkog sustava, bolesti kostiju, mineralnu gustoću kostiju, indeks rasta kostiju, funkciju debelog crijeva, vitamine i aminokiseline, oči, kolagen, masnoću u krvi, teške metale, prostatu.

Ljudsko se tijelo sastoji od velikog broja stanica koje neprestano rastu i razvijaju se, dijele i umiru, ali se i neprestano regeneriraju. U tijelu odrasle osobe, 
25 milijuna stanica se podijeli u jednoj minuti, dok se za to vrijeme regenerira 100 milijuna krvnih stanica. Tokom procesa stanične diobe i rasta, atomska jezgra pod naponom stvara baznu osnovu naših stanica, a superbrzi elektroni izvan jezgre se neprestano mijenjaju zbog čega dolazi do emitiranja elektromagnetskih valova. 

Upravo su ti valovi koje naše tijelo emitira pokazatelj stanja našeg organizma i razlikuju se od stanja do stanja. Primjerice, emitiranje valova je različito za stanje kada smo zdravi, manje zdravi ili bolesni. Ako pravilno pročitamo elektromagnetske valove, možemo "pročitati" i stanje našeg organizma. Kvantna medicina smatra da je osnova svake bolesti zapravo promjena frekvencije elektromagnetskih valova.
Nalazi prikazuju kompletnu sliku funkcionalnog stanja cijelog organizma. Ova metoda otkriva i analizira informacije o psihofizičkom stanju organizma koje mogu ukazati na neka oboljenja mnogo prije nego što se manifestiraju na fizičkom nivou.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 259.00kn Nutricionisticki pregled uz plan prehrane  promijenite prehranu i eliminirajte uzrok tegoba u Homeopatskom centru Homeovita za 259 kn
Nutricionistički pregled uz plan prehrane - promijenite prehranu i eliminirajte uzrok tegoba u Homeopatskom centru Homeovita za 259 kn!

Bez obzira želimo li smanjiti tjelesnu težinu, poboljšati fizičko stanje, popraviti prehrambene navike


Ocjena:
Sada samo 540.00kn Antidekubitalni madrac  neophodan za brigu nepokretnih osoba jer sprjecava stvaranje rana od lezanja ukljucena dostava za cijelu RH od 540 kn
Ocjena:
Sada samo 299.00kn Test intolerancije na 349 namirnica i zacina putem krvi  NIZA CIJENA  Otkrijte koje namirnice vam stete izbacite ih i osjecajte se bolje za 299 kn
Test intolerancije na 349 namirnica i začina putem krvi - NIŽA CIJENA! Otkrijte koje namirnice vam štete, izbacite ih i osjećajte se bolje za 299 kn!

Provodi se cjelovitom nutricionističkom obradom informacija dobivenih iz krvne slike, krvne grupe, indexa masti


Ocjena:
Sada samo 299.00kn PRESTANAK PUSENJA  zauvijek se rijesite stetne navike uz najnapredniju metodu za odvikavanje za 299 kn
Ocjena:
Sada samo 63.00kn Rijesite se cukljeva uz NOVE ergonomske stitnike za 63 kn
Riješite se čukljeva uz NOVE ergonomske štitnike za 63 kn!

Smanjite bolove i poboljšajte cirkulaciju uz novu generaciju FIX 5 štitnika


Ocjena:
Sada samo 1290.00kn Life coaching  lakse premostite zivotne prepreke i ostvarite svoje ciljeve uz 8 individualnih life coaching seansi u trajanju 60 minuta za 1 290 kn
Ocjena:
Sada samo 299.00kn Test intolerancije iz krvi ili korijena kose na 450 ili 550 namirnica gluten laktozu zacine aditive i konzervanse uz testiranje na teske metale od 299 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x