SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Advent u Linzu - blagdanski ugođaj uz božićni sajam u centru grada na Dunavu i omiljenu Linzer tortu s posjetom austrijskim gradićima Steyru i Steinbachu!


Sada samo:680.00kn

Sada samo:680.00kn

Sada samo:680.00kn

Sada samo:680.00kn

Sada samo:680.00kn

Sada samo:680.00kn

Sada samo:680.00kn

Sada samo:680.00kn

Sada samo:680.00kn

Sada samo:680.00kn

Sada samo:680.00kn

Sada samo:680.00kn
Sada samo:680.00kn Ponuda je istekla
Linz

Linz je glavni grad savezne pokrajine Gornje Austrije i treći je grad po veličini i važnosti (poslije Beča i Graza). Grad svoj razvoj duguje smještaju na rijeci Dunav uz čije se obale ponosno proteže.

Utemeljili su ga Rimljani pod nazivom Lentia na strateški važnom putu između Beča i Passaua, u dolini velikih rijeka Enns i Traun kojima se prevozilo željezo i sol, poznata i kao bijelo zlato. 

Advent u Linzu posebno je čarobno iskustvo - uz božićni sajam u centru grada gdje se možete zagrijati uz kuhano vino i poznate austrijske kobasice. 
U videu možete pogledati dio blagdanskog ugođaja:
Linz je čvrsto povezan s okolnim mjestima i čini metropolitanski prostor (Balling). Nakon 2. svj. rata razvija se kao značajan kulturni centar na pola puta između Beča i Salzburga. Danas je Linz povijesni grad prepun znamenitosti koje je prepoznala i Europska unija pa mu je 2009. godine dodijelila titulu Europskog grada kulture


Plan putovanja


1. dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom uz kraće usputno zaustavljanje radi odmora. 

Po dolasku u Linz, šetnja do baroknog glavnog trga, kulise “Christkindlmarkta” - božićnog sajma, odlazak do Mariendoma - najveće austrijske crkve s prekrasno oslikanim prozorima. 

Predlažemo odlazak do bazilike koja dominira iznad grada (na brdu Pöstlingberg), do koje se može doći najstrmijom kontinentalnom željeznicom ili odlazak do interaktivnog muzeja budućnosti i tehnologije: Ars Electronica Center

Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu i uživanje u toplom punču i finim kobasicama; za kraj se počastite slatkim ambasadorom grada - Linzer tortom. Odlazak u hotel. Noćenje.

 
2. dan

Doručak. Odlazak prema simpatičnom Steyru, poznatom po najvećim mehaničkim jaslicama u Austriji s oko 300 figurica. 

Slijedi posjet jedinstvenom poštanskom uredu iz kojega možete poslati posebne božićne čestitke. 

Uz uživanje u predblagdanskom okruženju, predlažemo odlazak u prvi austrijski božićni muzej, u kojemu možete vidjeti antikne ukrase od stakla i porculana te prekrasno dekorirane lutke. U muzeju možete uživati i u vožnji vlakićem koja traje oko 8 minuta, uz prikaze starih austrijskih božićnih običaja. 

Nakon toga slijedi posjet gradiću Steinbach (poznat kao "Grad adventski kalendar" ) čiji je adventski sajam posebno iskustvo, kuće oko gradskog trga se pretvaraju u veliki adventski kalendar. 

Slobodno vrijeme za uživanje u sajmu. Polazak za Zagreb u 17:00 sati.

Slične ponudeNa žalost trenutno za odabrani grad i kategoriju nemamo ponude.

Slične ponude


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/clients/client3/web3/web/application/views/helpers/ponude.php on line 83

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x