SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 51% - ZAMJENA GUMA Demontaža, montaža i balans 4 gume s čeličnim felgama od 13 do 16 cola - pripremite svog limenog ljubimca na zimske uvjete za 99 kn!

Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Sada samo:99kn Pogledaj detalje ponude
Zamjena guma

Gume se dijele na zimske i ljetne, a kako bismo bili sigurni u prometu te vozilo optimalno radilo, odnosno manje trošilo i isto tako manje zagađivalo, bitno je staviti gume u skladu s vremenskim uvjetima na cesti.

Osim što pravovremena izmjena čuva gume, ona je i važan faktor u sigurnosti u prometu. Zimske gume na toplom, vrućem i mokrom asfaltu nisu ni približno tako dobre kao ljetne, a osim toga takvi uvjeti rapidno troše i skraćuju životni vijek zimskim gumama.

Kako biste uvijek bili sigurni i odgovorni na cesti, uvjete vožnje prilagodite uvjetima na cesti, a mi smo za vas pripremili ponude za zamjenu guma po izuzetno povoljnim cijenama, na vama je samo da rezervirate termin! ;)

sekula plus

Sekula Plus

Tvrtka Sekula Plus d.o.o. osnovana je 2011. godine i od tada se bavi održavanjem motornih vozila. Vrše sve mehaničke popravke, auto elektriku, servis klima, poliranje farova, izmjena žarulja, prodaja pneumatika, vulkanizacija i hotel za gume.

Mladi timovi pod vodstvom iskusnih majstora otkloniti će sve kvarove na vašem limenom ljubimcu od zamjene guma, dijagnostike kvara do otklanjanja najzahtjevnijih kvarova i pripreme vozila za tehnički pregled. Nakon izmjene izvansezonskih guma, iste možete pohraniti u "hotelu za gume“ (skladištenje vaših guma) do iduće montaže.

Misija i vizija tvrtke Sekula Plus d.o.o. je pružiti vam užitak bezbrižnog i sigurnog putovanja te osigurati pouzdanost rada bez obzira na starost vozila, a cilj opravdati povjerenje kupca individualnim i profesionalnim pristupom, širokom ponudom usluga, pristupačnom cijenom i kvalitetom. Obratite im se s povjerenjem!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 99kn Zamjena montaza demontaza i balansiranje guma do 16 cola s celicnim ili alu felgama za 99 kn
Detalji ponude...
Ocjena:
Sada samo 120kn  ZAMJENA GUMA Demontaza balansiranje i montaza s celicnim felgama do 17 cola u Auto centru Bujan za 120 kn
Detalji ponude...
[ZAMJENA GUMA] Demontaža, balansiranje i montaža s čeličnim felgama do 17 cola u Auto centru Bujan za 120 kn!

Uskoro će nastupiti zimski uvjeti na cesti - mijenjajte gume kako to nalažu propisi i osigurajte si sigurnu vožnju


Ocjena:
Sada samo 119kn Zamjena i balansiranje guma od 13 do 16 cola u Autopraonici Jimmy za 119 kn
Detalji ponude...
Zamjena i balansiranje guma od 13 do 16 cola u Autopraonici Jimmy za 119 kn!

Promijenite gume prije nego na cestama nastupe zimski uvjeti te si osigurajte sigurnu i mirnu vožnju


Ocjena:
Sada samo 99kn  ZAMJENA GUMA Montaza demontaza i balansiranje 4 gume s celicnim felgama do 16 cola za 99 kn
Detalji ponude...
[ZAMJENA GUMA] Montaža, demontaža i balansiranje 4 gume s čeličnim felgama do 16 cola za 99 kn!

Prilagodite gume svim uvjetima na cesti te se vozite sigurno i bezbrižno

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x