SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ZAMJENA GUMA Demontaža, balansiranje i montaža 4 gume do 20 cola s aluminijskim ili čeličnim felgama za samo 149 kn!

Prije:249kn
Sada samo:149kn
Sada samo:149kn Pogledaj detalje ponude
Izvor: PonudaDana.hr blog

Zamjena guma

S pojavom toplijeg vremena i prestankom obaveznih zimskih guma, vozači se često nađu u nedoumici, trebaju li zamijeniti zimske gume. Mnogi misle kako je i u toplijim mjesecima razumno ostaviti zimske gume jer su "bolje" od ljetnih, no je li to doista tako?

Zimske gume uvjetno rečeno jesu bolje od ljetnih, no to vrijedi isključivo u zimskim uvjetima na cesti; snijeg, led i niske temperature. Ovaj tip gume je mekši i elastičniji upravo zato kako se materijal od kojeg su napravljene ne bi stvrdnuo na niskim temperaturama, stoga i bolje prianjaju za podlogu i vožnja je sigurnija. 

Međutim s rastom temperatura u toplijim mjesecima smanjuje se sposobnost zimske gume za prilagodbu pa tako i opada sigurnost prilikom vožnje. Ljetne gume napravljene su od tvrđeg i čvršćeg materijala pa pružaju bolje i sigurnije uvjete vožnje u toplijim mjesecima. 

U usporedbi, zimskim gumama se u ljetnim mjesecima koje karakteriziraju značajne temperaturne razlike put kočenja drastično može produžiti. 

Ako doista želite biti sigurni na cesti, uvjete vožnje uvijek potrebno prilagoditi uvjetima na cesti, stoga zimske gume u ljetnim mjesecima nisu preporučljive. 

Kako biste uvijek bili sigurni i odgovorni na cesti, pripremili smo za vas ponude za zamjenu guma po izuzetno povoljnim cijenama, na vama je samo da rezervirate termin! ;)

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x