SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

UKLANJANJE GLJIVICA Riješite se uporne infekcije s obje ruke ili noge - 1 ili 3 tretmana biolaserom i ozonom u Studiju ljepote Manuela već od 129 kn!

Prije:400kn
Sada samo:129kn
Prije:400kn
Sada samo:129kn
Prije:400kn
Sada samo:129kn
Prije:400kn
Sada samo:129kn
Prije:400kn
Sada samo:129kn
Prije:400kn
Sada samo:129kn
Prije:400kn
Sada samo:129kn
Prije:400kn
Sada samo:129kn
Prije:400kn
Sada samo:129kn
Sada samo:129kn Pogledaj detalje ponude
Uklanjanje gljivica s noktiju

Gljivice na noktima najčešća su bolest noktiju. Razvoju bolesti pogoduje oštećenje nokta, često vlaženje šaka i stopala te pad imuniteta i smanjena cirkulacija.

Kako prepoznati gljivičnu infekciju? Bijela ili žuta mrlja na vrhu nokta je najčešće prvi znak infekcije noktiju. 

Oni postaju tamni, bez sjaja i jako su krhki i isprekidani. Nokti se mogu početi listati i poprimiti neugodan miris. Gljivična infekcija noktiju spada među dugotrajnije i upornije infekcije, a karakterizira ju promjena boje nokta, zadebljanje i krhkost. Bez liječenja, gljivica se najčešće ne možemo riješiti, a ako se bolest ne tretira na vrijeme može dovesti do potpunog propadanja nokta i potrebe za uklanjanjem istoga.

Prije su se gljivične infekcije liječile sustavno, primjenom antimikotika, no napredak medicine i kozmetologije omogućio je lokalno tretiranje infekcije. Uklanjanje gljivica laserom i ozonom vrlo je učinkovito, a tretman je odobren i od strane Američke agencije za hranu i lijekove.

Prilikom tretmana biolaserom i ozonom pigment gljivica upija energiju lasera. Biolaserom se tretira samo zahvaćeno područje, a tijekom tretmana moguće je osjetiti lagano zagrijavanje. Ozon djeluje tako da pospješuje regeneraciju tkiva, poboljšava cirkulaciju i povećava zaštitne funkcije kože.

Reagirajte već kod prvih simptoma i započnite liječenje na vrijeme u Studiju ljepote Manuela!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 89kn  MEDICINSKA PEDIKURA Pomoc kod uraslih noktiju natisaka i kurjeg okaOdaberite tretman u Beauty centru Salus kojeg korisnice iznimno hvale
Ocjena:
Sada samo 99kn Trajni lak i manikura  uzivajte u lijepim noktima koji traju tjednima za samo 99 kn
Trajni lak i manikura - uživajte u lijepim noktima koji traju tjednima za samo 99 kn!

Odaberite omiljenu jesensku boju između čak 40 različitih u ponudi salona i očuvajte zdravlje noktiju


Ocjena:
Sada samo 212kn Medicinska pedikura i njega stopala  uz strucno medicinsko osoblje Poliklinike Manola rijesite se uraslih noktiju kurjih ociju i natisaka za 212 kn
Medicinska pedikura i njega stopala - uz stručno medicinsko osoblje Poliklinike Manola riješite se uraslih noktiju, kurjih očiju i natisaka za 212 kn!

Prepustite se stručnjacima iz podologije - grane medicine koja se bavi dijagnostikom i liječenjem bolesti stopala


Ocjena:
Sada samo 99kn Ruska manikura trajni lak i parafinska kupka  lijepi i njegovani nokti s trajnoscu laka do 4 tjedna u Salonu ljepote Indigo za samo 99 kn
Ruska manikura, trajni lak i parafinska kupka - lijepi i njegovani nokti s trajnošću laka do 4 tjedna u Salonu ljepote Indigo za samo 99 kn!

Zdraviji, ljepši i snažniji nokti uz posebnu tehniku njege i izbor od 45 nijansi postojanih i sjajnih boja :)


Ocjena:
Sada samo 99kn Trajni lak i manikura  odaberite najdrazu boju i uzivajte u lijepim noktima uz postojanost laka do cak 3 tjedna za 99 kn
Trajni lak i manikura - odaberite najdražu boju i uživajte u lijepim noktima uz postojanost laka do čak 3 tjedna za 99 kn!

Njegovane ruke te nokti zaštićeni od listanja i pucanja čekaju vas u Medicinsko estetskom centru Venus


Ocjena:
Sada samo 79kn Medicinska pedikura uz lakiranje noktiju u centru grada za samo 79 kn
Medicinska pedikura uz lakiranje noktiju u centru grada za samo 79 kn!

Uključena biljna kupka, pregled stopala, tretiranje mehaničkih oštećenja i lak u boji po izboru


Ocjena:
Sada samo 99kn Medicinska pedikura uz masazu stopala za samo 99 kn
Medicinska pedikura uz masažu stopala za samo 99 kn!

Riješite se uraslih noktiju, kurjih očiju i natisaka te osigurajte stopalima zdrav izgled :)
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x