svejetu.hr

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MEGA POPUST: 83% - UKLANJANJE BRADAVICE Skidanje neugodne smetnje uz revolucionarni tretman spaljivanja s čak 90% učinkovitosti za 65 kn!

Prije:390kn
Sada samo:65kn
Prije:390kn
Sada samo:65kn
Prije:390kn
Sada samo:65kn
Prije:390kn
Sada samo:65kn
Prije:390kn
Sada samo:65kn
Prije:390kn
Sada samo:65kn
Prije:390kn
Sada samo:65kn
Sada samo:65kn Pogledaj detalje ponude
Uklanjanje bradavica laserom, biolaserom i ozonom

Postoji pet vrsta bradavica – malih, čvrstih izraslina na koži uzrokovanih virusima, koje su djelomično i zarazne.

Najveća vrsta su uobičajene bradavice, koje imaju grubu, rožnatu površinu, a mogu biti smeđe.

Mogu narasti i do 2,5 cm u širinu, a mogu biti i povezane. Najčešće se javljaju kod djece, posebice na rukama.


Još jedna vrsta uobičajena kod djece jesu plantarne bradavice (poznate i kao veruke). Nastaju na tabanima ili nožnim prstima, a često uzrokuju bolove.

Plosnate bradavice su male, glatke nakupine koje često nastaju uzduž ogrebotina. Končaste bradavice – tanki slojevi kože do 3 mm duljine s tvrdim vrhom – obično rastu na licu ili vratu. Bradavice ponekad znaju nestati i bez liječenja, međutim, obično se zadrže i proširuju.

Bradavice nikada nemojte grebati jer biste mogli potaknuti njihovo širenje. Skidanje bradavica siguran je postupak, a spaljivanje bradavica najučinkovitiji je tretman trajnog uklanjanja.


Pogledajte komentare zadovoljnih korisnika:

"Zadovoljna, jako. Svakako ću doći opet, a i već sam preporučila poznanicima. Osoblje, ljubazno." - Jasmina

"Odlično i profesionalno osoblje, preporučujem svakome" - Dražen

"Za vrijeme tretmana djelatnica je bila vrlo susretljiva, dala i par savjeta što ne treba raditi kod pojave bradavice, objasnila kako nastaju, način tretmana, što će boljeti, a što neće i sl. Sve pohvale! Vrlo profesionalno." - Katarina 

 "Vrlo ljubazno osoblje, kvalitetna usluga. Sve pet!" - Ivan

"Ljubazno osoblje i vrhunska usluga. Rezultat brz i iznad očekivanja. Cijena iznimno povoljna." - Tamara

"Super zadovoljna, osoblje prekrasno, za preporučiti" - Valentina

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 499kn  MADEZI Uklanjanje jedne izrasline uz ukljucen dermatoskopski pregled cijelog tijela i lokalnu anesteziju u Poliklinici dr Dzepina za 499 kn
Detalji ponude...
[MADEŽI] Uklanjanje jedne izrasline uz uključen dermatoskopski pregled cijelog tijela i lokalnu anesteziju u Poliklinici dr. Džepina za 499 kn!

Primijetili ste promjenu u boji, veličini ili izgledu madeža? Reagirajte odmah i otklonite potencijalni rizik

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x