SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ponuda dana: TENIS Najam terena u Sportskom centru Concordia - 4 vikend termina u trajanju 60 minuta, iskoristivo kroz mjesec dana za 200 kn!

Prije:280kn
Sada samo:200kn
Prije:280kn
Sada samo:200kn
Prije:280kn
Sada samo:200kn
Prije:280kn
Sada samo:200kn
Prije:280kn
Sada samo:200kn
Prije:280kn
Sada samo:200kn
Sada samo:200kn Ponuda je istekla
Tenis

Obožavate tenis, a ne znate gdje biste trenirali? Okupite prijatelje, obitelj ili istomišljenike i uživajte!

Tenis igraju po dva ili četiri igrača, a osnovni cilj igre je reketom uputiti lopticu preko mreže na protivnikovu stranu. Loptica bi trebala biti upućena na takav način da je protivnik ne uspije vratiti prije nego li dotakne zemlju po drugi put.

Igra počinje servisom kojeg prvi izvodi igrač određen ždrijebom ili bacanjem novčića. Servis se izvodi iza zadnje linije polja igrača koji izvodi servis, a loptica mora pogoditi dijagonalno polje.

teren

Poen se osvaja ukoliko ne uspije vratiti lopticu koja je pala na njegov dio terena ili ako protivnik uputi lopticu tako da ona ne sleti unutar označenog terena odnosno završi u out-u.

Dimenzije teniskog terena su uobičajeno 23.77 metara dužine i 8.23 metara širine. U igri parova računa se i dio terena van pomoćne linije koji iznosi 10.97 metara.

Točno na sredini terena nalazi se mreža. Postavljena je paralelno s osnovnim linijama. U sredini visoka je 91.4 cm, a na krajevima 107 cm.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 38kn  AQUAPARK ADAMOVEC Cjelodnevno kupanje na unutarnjim bazenima  iskoristivo svim danima u tjednu za samo 38 kn
Detalji ponude...
[AQUAPARK ADAMOVEC] Cjelodnevno kupanje na unutarnjim bazenima - iskoristivo svim danima u tjednu za samo 38 kn!

Divlja rijeka, bazen plaža, gejziri i dječji bazeni, djeca do 4 godine GRATIS ulaz


Zaplovi Kupom na povijesnoj lađi Zora - 90 minuta vožnje uz piće dobrodošlice i tradicionalni kolačić do 14.7. za samo 75 kn!

Doživi nezaboravnu pustolovinu i priče iz prošlosti, djeca do 3 godine gratis paket, kućni ljubimci dobrodošli