SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

KNJIGOVOĐA/RAČUNOVOĐA Program s upisom u e - radnu knjižicu, priznat od strane Ministarstva! Pohađajte tečaj iz udobnosti vlastitog doma za 999 kn!

Prije:3500kn
Sada samo:999kn
Sada samo:999kn Ponuda je istekla
Program osposobljavanja za poslove knjigovođe/računovođe iz udobnosti vlastitog doma! 

Želite pohađati tečaj iz svog doma i učiti tempom koji vam najviše odgovara? Na pravom ste mjestu!  

Nastavni sadržaj: uvod u knjigovodstvo, faze knjigovodstvenog posla, reprezentacija, kalkulacija, knjiženje IRA, obračun PDV-a, kontiranje izvoda, blagajničko poslovanje, obračun plaća, plaćanje obaveza, maloprodaja, proizvodnja, ugostiteljstvo, amortizacija, sitni inventar, građevinarstvo, inventura, leasing, završna knjiženja, samostalne djelatnosti.

Sami birate dinamiku predavanja te odlučujete kada ćete pohađati praktične vježbe na računalu. U ponudu je uključeno 60 sati konzultacija mailom. Nakon što završite ciklus predavanja i ciklus rada u kompjuterskom programu te predate riješenu domaću zadaću kao samostalni zadatak, možete pristupiti ispitu.

Učilište Magistra dodatno svim polaznicima omogućuje provjeru znanja putem platforme Edmodo, više pročitajte na LINKU.


Škola knjigovodstva namijenjena je svima pa i budućim i sadašnjim vlasnicima malih poduzeća ili obrta. Uz školu izgradite svoju firmu s čvrstim knjigovodstvenim uporištem i budite korak ispred svojeg knjigovođe te saznajte koja su prava pitanja na koja vaš knjigovođa uvijek mora znati točan i precizan odgovor.

Također, namijenjena je svima koji žele napredovati u karijeri i steći prednost pred drugima. Uz školu napredujte na bolje plaćeni posao i steknite uporište za povišicu na svom radnom mjestu, započnite svoju novu karijeru na pravom mjestu, usvojite čvrste temelje na kojima ćete iskustvom nadograđivati daljnja znanja te steknite poznanstva u školi i upoznati buduće potencijalne klijente.

Učilište Magistra

Učilište Magistra neprofitna je ustanova za obrazovanje odraslih osnovana 2002. godine. Svojim višegodišnjim iskustvom i profesionalnošću jamče uspjeh svima koji žele povećati svoju konkurentnost na tržištu rada ili napredovati u karijeri usavršavanjem i stjecanjem novih znanja.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 1390kn  SAMOSTALNI KNJIGOVODjA Program u trajanju mjesec dana s upisom u e radnu knjizicu u Ucilistu Morana za 1 390 kn
[SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA] Program u trajanju mjesec dana s upisom u e-radnu knjižicu u Učilištu Morana za 1.390 kn!

Verificirano od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, GRATIS skripta s primjerima iz prakse, početak 21.10.


Ocjena:
Sada samo 1390kn  KNJIGOVODjA RACUNOVODjA Program s upisom u e  radnu knjizicu priznat od strane Ministarstva Pohadjanje u Ucilistu ili putem DVD  a za 1 390 kn


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x