SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOMEOPATSKI TRETMAN Učinkovit sustav liječenja koji djeluje na jačanje cjelokupnog organizma prirodnim putem bez nuspojava za 199 kn!

Prije:400kn
Sada samo:199kn
Sada samo:199kn Ponuda je istekla
Homeopatija je vrsta medicine kod koje se koriste male doze tvari iz prirode kako bi potakle organizam da se sam liječi

Danas mnoge bolnice na zapadu kombiniraju homeopatiju i alopatsku (školsku) medicinu, zajedno s kiropraktikom, fitoterapijom i akupunkturom, za dobrobit pacijenta.

Homeopatija je priznata gotovo u cijelom svijetu. Prema podacima WHO (Svjetska zdravstvena organizacija) homeopatija je po broju svojih korisnika druga metoda liječenja u svijetu, odmah iza kineske tradicionalne medicine, treća je fitoterapija, a četvrta alopatska medicina. Homeopatiju koristi engleska kraljevska obitelj, Tina Turner, koristila ju je Majka Tereza kao i milijuni drugih poznatih i nepoznatih osoba. 

Najbolji učinci postižu se u kombinaciji s alopatskom (tzv. školskom) medicinom, pa je stoga sve više bolnica u razvijenim zapadnim zemljama u kojima zajedno rade alopati i homeopati. Naime, školska medicina pokušava pronaći uzročnika bolesti i uništiti ga, a homeopatija djeluje na jačanje organizma (specifično za svaki organizam) i na taj način pomaže organizmu da se sam riješi uzročnika bolesti. Zato je, naročito u težim stadijima bolesti, potrebno kombinirati jednu i drugu metodu. 

Ispitivanja su pokazala da se teško bolesni pacijenti puno brže oporavljaju ako se liječe kombinirano. Cilj je pomoći pacijentu. Gotovo je nemoguće nabrojiti sve bolesti kod kojih pomaže homeopatija, no navedimo one zbog kojih se pacijenti najčešće javljaju: prehlada, gripa, alergije, glavobolje, smetnje probavnog sustava, srčani i krvožilni problemi, reumatske bolesti, problemi s kralježnicom, neuroze, stresovi i dr. Zbog svoje netoksičnosti pogodna je za djecu i dojenčad od najranije dobi. 

Kod lakših bolesti možda je dovoljna samo homeopatska terapija, ali kod težih bolesti najbolje rezultate imamo u kombinaciji s alopatskom (klasičnom) terapijom. Zato danas mnoge bolnice na zapadu kombiniraju i jednu i drugu terapiju, zajedno s kiropraktikom, fitoterapijom i akupunkturom, za dobrobit pacijenta. Homeopatija ima za cilj pomoći pacijentu i zato ne isključuje sve sto može dovesti do tog cilja.

O HRVATSKOJ UDRUZI HOMEOPATA 
Hrvatska udruga homeopata je osnovana 1997. godine. Osnovali su ga grupa homeopata iz Splita i Zagreba, članovi prve generacije homeopatske škole u Hrvatskoj. Kasnije smo zbog administrativnih problema morali formalno razdvojiti splitski i zagrebački odjel. Od osnutka, Udruga nastoji popularizirati homeopatiju u Hrvatskoj organiziranjem predavanja i škole homeopatije (četiri generacije), širenjem literature, objavljivanjem članaka u mnogim časopisima i dnevnim novinama, te uspješnim homeopatskim liječenjem pacijenata.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 299kn Test intolerancije na 349 namirnica i zacina putem krvi  NOVA NIZA CIJENA  Otkrijte koje namirnice vam stete izbacite ih i osjecajte se bolje za 299 kn
Ocjena:
Sada samo 299kn  PRESTANAK PUSENJA Tretman Bio Laserom protiv nikotinske ovisnosti Ukoliko nakon prvog tretmana ne bude rezultata drugi dobivate GRATIS
[PRESTANAK PUŠENJA] Tretman Bio Laserom protiv nikotinske ovisnosti! Ukoliko nakon prvog tretmana ne bude rezultata, drugi dobivate GRATIS!

Donesite novogodišnju odluku i zauvijek se riješite štetne navike uz najnapredniju metodu za odvikavanje za 299 kn!


Ocjena:
Sada samo 249kn Test intolerancije i ili BICOM pregled organizma  saznajte koje namirnice vam smetaju promijenite prehranu i eliminirajte uzrok tegoba
Test intolerancije i/ili BICOM pregled organizma - saznajte koje namirnice vam smetaju, promijenite prehranu i eliminirajte uzrok tegoba!

Testiranje na 420 ili 520 namirnica, gluten, laktozu, aditive i konzervanse i/ili provjera funkcioniranja organizma od 249 kn!


Ocjena:
Sada samo 299kn  TEST INTOLERANCIJE Testiranje na vise od 420 namirnica ukljucujuci gluten laktozu aditive i konzervanse uz jos nizu cijenu za 299 kn
Ocjena:
Sada samo 149kn  SLANA SOBA 5 haloterapija za djecu ili odrasle  pomoc i olaksanje kod alergija bronhitisa astme dermatitisa psorijaze i upale sinusa od 149 kn


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x