SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

FOTOGRAFIJA NA PLATNU Uljepšajte dan dragoj osobi originalnim personaliziranim poklonom već od 99 kn!

Prije:200kn
Sada samo:99kn
Sada samo:99kn Pogledaj detalje ponude

Ako ste i vi jedni od onih kojima su najdraži pokloni uspomene onda imamo ponudu za vas. Obilježite rođendane, godišnjice i ostale posebne prigode originalnim personaliziranim darom koji će zasigurno oduševiti svakoga. Ima li što ljepše od lijepih trenutaka uhvaćenih za vječnost koji mogu zauzeti centralno mjesto u vašem domu ili domu drage vam osobe?  

Fotooptika Dado

Fotooptika Dado je foto studio s preko 15 godina iskustva iza sebe, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, te uz suvremenu opremu u prilici su klijentima ispuniti najrazličitije želje.

Izrade fotografija u svim formatima, skeniranje starih fotografija i filmova,dijapozitiva, razvijanje negativa, izrada fotografija na platnu, veliki izbor personaliziranih foto poklona (šalice, maske za mobitel, puzzle) , izrada foto-knjiga, te isprint i fotokopiranje C/B i u boji , plastificiranje, uvezivanje, također studijsko fotografiranje za dokumente , terensko fotografiranje i video snimanja vaših najsvečanijih trenutaka.


Fotografija na platnu

Foto tapete ili zidne naljepnice omogućuju da prostor življenja prilagodimo vlastitom ukusu uz malo truda i na financijski isplativ način.

Tapete su većih dimenzija dok su zidne naljepnice manje. Motiv i izgled može se prilagoditi osobnom ukusu ili zadnjim trendovima u uređenju prostora.

Uvećajte najdražu sliku ili uslikajte novu, smirujuća slika prirode ili obiteljska slika s ljetovanja daju prostoru individualni pečat.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 25kn 6 fotografija za dokumente  odmah gotove fotke za biometrijsku putovnicu  osobnu index pokaz ili vozacku za samo 25 kn
6 fotografija za dokumente - odmah gotove fotke za biometrijsku putovnicu, osobnu, index, pokaz ili vozačku za samo 25 kn!

Brza i kvalitetna izrada uz ljubazno osoblje u Foto studiju Škljoc u Tkalči (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 65kn 50 fotografija dimenzija 10x15 cm  izradite fotke sa zajednickih pustolovina i sacuvajte trenutke srece s dragim osobama za samo 65 kn
Ocjena:
Sada samo 149kn Fotoknjiga s tvrdim uvezom i 40 stranica uz ukljucenu dostavu za cijelu Hrvatsku  sakupite najdraze trenutke na jednom mjestu od 149 kn
Fotoknjiga s tvrdim uvezom i 40 stranica uz uključenu dostavu za cijelu Hrvatsku - sakupite najdraže trenutke na jednom mjestu od 149 kn!

Pomoću besplatnog programa možete dodati čak 320 fotografija i složiti vlastiti dizajn, dostava uključena u cijenu


Ocjena:
Sada samo 99kn Izrada 100 fotografija dimenzija 10x15cm u Foto Amigo  prepustite im izradu svojih najljepsih trenutaka u zivotu za 99 kn
Izrada 100 fotografija dimenzija 10x15cm u Foto Amigo - prepustite im izradu svojih najljepših trenutaka u životu za 99 kn!

25 godina s vama u amaterskoj i profesionalnoj fotografiji, moguća dostava za cijelu HR uz nadoplatu


Ocjena:
Sada samo 79kn Fotografija na platnu u dimenzijama po izboru  ovjekovjecite najdraze trenutke i ukrasite zidove svog doma najljepsim uspomenama vec od 79 kn
Fotografija na platnu u dimenzijama po izboru - ovjekovječite najdraže trenutke i ukrasite zidove svog doma najljepšim uspomenama već od 79 kn!

Veličina po izboru uz kvalitetnu izradu, mogućnost dostave za cijelu HR uz nadoplatu (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 25kn 8 fotografija za dokumente  odmah gotove u Foto studiju Bubamara za samo 25 kn
8 fotografija za dokumente - odmah gotove u Foto studiju Bubamara za samo 25 kn!

Izradite potrebne fotografije za biometrijsku putovnicu, osobnu, indeks, pokaz ili vozačku - brzo i kvalitetno! (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 94kn Fotoknjiga s mekim ili tvrdim uvezom s 40 stranica uz ukljucenu dostavu Okupite najdraze uspomene na jednom mjestu vec od 94 kn
Ocjena:
Sada samo 99kn  FOTOGRAFIJA NA PLATNU Uljepsajte dan dragoj osobi originalnim personaliziranim poklonom vec od 99 kn
[FOTOGRAFIJA NA PLATNU] Uljepšajte dan dragoj osobi originalnim personaliziranim poklonom već od 99 kn!

Sačuvajte najdraže uspomene na najljepši mogući način - izrada u dimenziji po izboru u Fotooptici Dado


Ocjena:
Sada samo 99kn  DOTAKNITE USPOMENE Izrada fotografija dimenzija 10x15 u Fotooptici Dado
[DOTAKNITE USPOMENE] Izrada fotografija dimenzija 10x15 u Fotooptici Dado!

Prelistajte foto album kao nekada - odaberite 100, 200 ili 300 fotki već od 99 kn!
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x