SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

KONOBA AKUSTIK I VILA IVANCO

KONOBA AKUSTIK I VILA IVANCO

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Sutomore Sutomore, Crna Gora Crna Gora
Web stranica: http://www.konobaakustik.rs
Telefon: +382 694 516 27
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonKONOBA AKUSTIK I VILA IVANCO pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 2017.00kn Konoba Akustik Sutomore  Vila Ivanco Sutomore Crna Gora  2017 kn
Konoba Akustik Sutomore + Vila Ivanco, Sutomore, Crna Gora - 2017 kn

6x noćenje u dvokrevetnoj sobi u vili Ivanco za 2 osobe, 6x puni pansion u Konobi Akustik za 2 osobe, Ponuda se može iskoristiti od 15. 6. 2020 do 30. 9. 2020

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x