SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

JOY HOTELS KFT  CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST

JOY HOTELS KFT. - CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Budimpešta Budimpešta, Mađarska Mađarska
Web stranica: http://www.continentalhotelbudapest.com/en/
Telefon: +36 1 815 1010
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonJOY HOTELS KFT. - CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1510.00kn Continental Hotel Budapest  Vrhunski odmor u glavnom gradu Madjarske Budimpesta Madjarska  1510 kn
Continental Hotel Budapest - Vrhunski odmor u glavnom gradu Mađarske, Budimpešta, Mađarska - 1510 kn

2x noćenje s doručkom u standard sobi za 2 osobe, Besplatni ulaz u wellness i fitness, Boravišna pristojba, 20% popusta u restoranu s barom otvorenim 0-24

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x