SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

JM PERFECTA TRAVEL D O O

JM PERFECTA TRAVEL D.O.O.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Trogir Trogir, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: http://perfecta-travel.com/
Telefon: +385 91 266 3207
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonJM PERFECTA TRAVEL D.O.O. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 2590kn Krstarenje  Srednja Dalmacija i Rivijera Dubrovnik Trogir Hrvatska  2590 kn
Krstarenje - Srednja Dalmacija i Rivijera Dubrovnik, Trogir, Hrvatska - 2590 kn

7x noćenje s polupansionom u kabini s krevetom na kat (klima i privatna kupaonica) na drvenom brodu kategorije Comfort za 1 osobu, 1x kapitanova večera s glazbom, Razgledi grada (Unesco Split, Unesco Trogir, Unesco Dubrovnik) s licenciranim vodičem, Paluba za sunčanje (Tagovi: Trogir, Hrvatska, Wifi, Dalmacija, Piće dobrodošlice, Priroda, Putovanja, Polupansion, Sea, More, Jedrenje, Ekskluzivni partneri)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x