SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL PLANINKA

HOTEL PLANINKA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Ljubno Ljubno, Slovenija Slovenija
Web stranica: https://www.hotelplaninka.si/sl-si
Telefon: +386 31 327 597
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL PLANINKA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 673.00kn Hotel Planinka  Odmor u Savinjskoj dolini Ljubno Slovenija  673 kn
Hotel Planinka - Odmor u Savinjskoj dolini, Ljubno, Slovenija - 673 kn

1x noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi s balkonom i pogledom na planine za 2 osobe (1 dijete do 11,99 godina boravi besplatno), Poklon prilikom dolaska, Boca vode u sobi prilikom dolaska, 10% popust na večeru u 4 slijeda u restoranu Planinka

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x