SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL CITY SAVOY

HOTEL CITY SAVOY

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Beograd Beograd, Srbija Srbija
Web stranica: https://hotelcitysavoy.com/pocetna
Telefon: +381 11 3240 200
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL CITY SAVOY pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 492.00kn Hotel City Savoy  Wellness odmor u srcu Beograda Beograd Srbija  492 kn
Hotel City Savoy - Wellness odmor u srcu Beograda, Beograd, Srbija - 492 kn

1x noćenje s doručkom za 2 osobe (djeca do 7 godina besplatno) , Korištenje Savoy wellness i spa zone , Besplatan Wi-Fi , Ponuda se može iskoristiti do 15. 12. 2021

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x