SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HERTELENDY HOUSE

HERTELENDY HOUSE

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Kehidakustány Kehidakustány, Mađarska Mađarska
Web stranica: https://kehidatermal.hu/en/hertelendy-haz
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHERTELENDY HOUSE pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1428.00kn Hertelendy House Kehidakustány Madjarska  1428 kn
Hertelendy House, Kehidakustány, Mađarska - 1428 kn

2x noćenje za 2 osobe u Standard sobi Hertelendy House za 2 osobe, 2x polupansion (buffet doručak i večera) u restoranu Deak za 2 osobe, Piće dobrodošlice uz prvu večeru, Ulaz u svijet sauna: Finska sauna, kabina s glazbom in aromaterapijom, parna kupelj, infracrvena kabina, Jacuzzi, Kneipp kupelj

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x