SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BLED APARTMENTS

BLED APARTMENTS

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Bled Bled, Slovenija Slovenija
Web stranica: http://www.bledapartment.si/sl/
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonBLED APARTMENTS pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 669kn Bled Apartments  Opustanje tijekom tjedna Bled Slovenija  669 kn
Bled Apartments - Opuštanje tijekom tjedna, Bled, Slovenija - 669 kn

2x noćenje u apartmanu za 2 osobe, Besplatan Wi-Fi, Besplatan parking, Ponuda se može iskoristiti do 20. 12. 2019 i od 6. 1. do 13. 3. 2020 (boravak od ponedjeljka do petka) (Tagovi: Bled, Slovenija, Wifi, Apartmani, Pets friendly, Novo, Parking, Putovanja)


Sada samo 781kn Bled Apartments  Vikend  Bled Slovenija  781 kn
Bled Apartments - Vikend , Bled, Slovenija - 781 kn

2x noćenje u apartmanu za 2 osobe, Besplatan Wi-Fi, Besplatan parking, Ponuda se može iskoristiti do 16. 12. 2019 i od 5. 1. do 16. 3. 2020 (boravak od petka do ponedjeljka) (Tagovi: Bled, Slovenija, Wifi, Apartmani, Pets friendly, Novo, Parking, Putovanja)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x