SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BLED APARTMENTS

BLED APARTMENTS

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Bled Bled, Slovenija Slovenija
Web stranica: http://www.bledapartment.si/sl/
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonBLED APARTMENTS pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 884kn Bled Apartments  Vikend opustanje Bled Slovenija  884 kn
Bled Apartments - Vikend opuštanje, Bled, Slovenija - 884 kn

2x noćenje u apartmanu za 2 osobe, 1x ulaz u bazen u Hotelu Rikli Balance u trajanju od 3 sata za 2 osobe, Besplatan Wi-Fi, Besplatan parking (Tagovi: Bled, Slovenija, Wifi, Apartmani, Bazen, Parking, Putovanja, Pets friendly)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x