SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

AGRITURISMO IL SANTO

AGRITURISMO IL SANTO

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Monticiano Siena Monticiano Siena, Italija Italija
Web stranica: http://www.fattoriailsanto.it
Telefon: +39 0577 757 107, +39 328 319 7378
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonAGRITURISMO IL SANTO pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 2338kn Agriturismo Il Santo Apartmani Monticiano Siena Italija  2338 kn
Agriturismo Il Santo Apartmani, Monticiano Siena, Italija - 2338 kn

6x noćenje u apartmanu za 2 osobe, Degustaciju lokalnih ulja i meda za 2 osobe, Piće dobrodošlice (aperitiv), Ponuda se može iskoristiti do 15. 10. 2019 (Tagovi: Monticiano siena, Italija, Apartmani, Piće dobrodošlice, Putovanja, Italija, City break, Pets friendly)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x