SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ALKMENA j d o o

ALKMENA j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.82 od 5
Ukupno glasova:5
Adresa:Zagreb Kraljevićeva 4 Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/calista0102
Telefon: 098 9485 184
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonALKMENA j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 249kn Odlucili ste napraviti tetovazu Vec znate sto cete tetovirati ali niste izabrali salon Onda ste na pravom mjestu Studio Calista ce ostvariti vase snove :
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x