SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

DHARMA obrt za usluge

DHARMA, obrt za usluge

Ocjena korisnika:4.49 od 5
Ukupno glasova:59
Adresa:Zagreb Hondlova 2a Hrvatska
Web stranica: http://on.fb.me/1VIJ1NR
Telefon: 098 864 858
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonDHARMA, obrt za usluge pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 599.00kn MED VISAGE LIFTING  najnovije dostignuce neinvazivnog liftinga od sada dostupno i u Hrvatskoj za 599 kn
MED VISAGE LIFTING - najnovije dostignuće neinvazivnog liftinga od sada dostupno i u Hrvatskoj za 599 kn!

Zateže kožu, podiže očne kapke, smanjuje podbradak, potiče proizvodnju kolagena te zadržava mladost kože


Ocjena:
Sada samo 399.00kn MED2CONTOUR  do 2 5 cm manji obujam nakon 1 dolaska sto potvrdjuju Barbara Vickovic Ivana Sundov i Barbara Repe koje su ga isprobale u Dharma InstitutuOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x