SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SLIM CONTOUR j d o o

SLIM CONTOUR j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.86 od 5
Ukupno glasova:21
Adresa:Zagreb Maksimirska 94 Hrvatska
Web stranica: http://venus.com.hr/
Telefon: 01 8889 344
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSLIM CONTOUR j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 262.00kn Hollywood tretman kemijskim pilingom za blistav ten i glatku kozu u Medicinsko estetskom centru Venus za 262 kn
Sada samo 899.00kn Pomladjivanje uz HIFU tretman  uklonite bore i zategnite kozu uz najnoviji 3D aparat koji daje najbolje rezultate od 899 kn
Pomlađivanje uz HIFU tretman - uklonite bore i zategnite kožu uz najnoviji 3D aparat koji daje najbolje rezultate od 899 kn!

Tretman koji obnavlja kolagen kože i smanjuje bore bez kirurškog zahvata u Medicinsko estetskom centru Venus


Sada samo 299.00kn Reskin II  najnovije dostignuce ANTI AGE tehnologije bez igle prodire cak do 3 mm u kozu te zateze hidratizira i obnavlja kozu lica za 299 knOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x