SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

AAVA savjetovanje d o o za usluge i trgovinu

AAVA savjetovanje d.o.o. za usluge i trgovinu

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Jurišićeva 19, Rotonda centar Hrvatska
Web stranica: https://www.instagram.com/acha.treatments/
Telefon: 0994166490
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonAAVA savjetovanje d.o.o. za usluge i trgovinu pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €99.00 (745.92kn) POBJEDITE CELULIT TECAR UREDjAJEM Uz 3 bezbolna i neinvazivna tretmana zategnite kozu u Acha Treatments Salonu
POBJEDITE CELULIT TECAR UREĐAJEM! Uz 3 bezbolna i neinvazivna tretmana zategnite kožu u Acha Treatments Salonu

Isprobajte tretman koji radi na principu radiofrekvencije uz KFS professional kremu s hidratantnim svojstvima


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x