SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MyTime obrt za usluge

MyTime, obrt za usluge

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Horvaćanska 160 Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/Mytime2107/
Telefon: 095 8728 376
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMyTime, obrt za usluge pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 699kn Puder obrve  zaboravite na svakodnevno uredjivanje i priustite sebi novi izgled za sa savrseno iscrtanim obrvama za 699 kn
Puder obrve - zaboravite na svakodnevno uređivanje i priuštite sebi novi izgled za sa savršeno iscrtanim obrvama za 699 kn !

Tehnika koja odgovara svim ženama koje žele dugotrajno lijepe obrve uz trajnost do čak 2 godine


Sada samo 149kn Ugradnja ekstenzija trepavica  priustite si gusci i luksuzniji izgled vec od 149 kn
Ugradnja ekstenzija trepavica - priuštite si gušći i luksuzniji izgled već od 149 kn!

Odaberite klasičnu ugradnju 1 na 1 za prirodniji izgled ili raskošni ruski volumen u salonu My Time


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x