SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

VELIKA PLANINA RESORT

VELIKA PLANINA RESORT

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Kamnik Kamnik, Slovenija Slovenija
Web stranica: http://kocazlatica.wixsite.com/velika-planina
Telefon: +386 41 682 055
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonVELIKA PLANINA RESORT pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 884kn Velika Planina Resort  Kucica Resa Kamnik Slovenija  884 kn
Velika Planina Resort - Kućica Resa, Kamnik, Slovenija - 884 kn

2x najam cijele kućice za 2 osoba (3 djece besplanto), Ponuda se može iskoristiti do 30. 6. 2020 (dolasci srijedom i nedjeljom, osim za praznike i za vrijeme školskog raspusta)

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x