SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Petra Knjaz j d o o

Petra Knjaz j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.79 od 5
Ukupno glasova:9
Adresa:Zagreb Pavlenski put 5d Hrvatska
Web stranica: http://bit.ly/2yr5duy
Telefon: 01 6701 785
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPetra Knjaz j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 450kn 4 kavitacije trbuha ili nogu i 4 limfne drenaze cijelog tijela  oblikuj zeljenu figuru i bezbrizno nosi omiljene ljetne kombinacije za 450 kn
Ocjena:
Sada samo 89kn  MEDICINSKA PEDIKURA Pomoc kod uraslih noktiju natisaka i kurjeg oka  odaberite tretman u Beauty centru Salus kojeg korisnice iznimno hvale
[MEDICINSKA PEDIKURA] Pomoć kod uraslih noktiju, natisaka i kurjeg oka - odaberite tretman u Beauty centru Salus kojeg korisnice iznimno hvale!

Uključuje namakanje stopala, obradu noktiju, kurjeg oka, peta i uraslog nokta za samo 89 kn! (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x