SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

WINGS OF BEAUTY j d o o

WINGS OF BEAUTY j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.7 od 5
Ukupno glasova:8
Adresa:Zagreb Martićeva 72 Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/Wings-of-Beauty-kozmeti%C4%8Dki-salon-za-njegu-i-oblikovanje-tijela-1107663
Telefon: 091 914 7429
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonWINGS OF BEAUTY j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1099.00kn 46 TRETMANA ZA MRSAVLJENJE  pripremite tijelo za ljeto i uklonite celulit hit tretmanima u kozmetickom salonu Wings of Beauty za 1 099 kn
46 TRETMANA ZA MRŠAVLJENJE - pripremite tijelo za ljeto i uklonite celulit hit tretmanima u kozmetičkom salonu Wings of Beauty za 1.099 kn!

Ultrazvučna kavitacija, RF tijela, vakum vreća, termodeka, elektrostimulacija, body wrapping, lipo laser, limfna drenaža

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x