SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

KOZMETICKI SALON VALENTINO j d o o

KOZMETIČKI SALON VALENTINO j.d.o.o.

Ocjena korisnika:3 od 5
Ukupno glasova:6
Adresa:Trešnjevka Nova cesta 130 Hrvatska
Web stranica: https://bit.ly/2waUbX4
Telefon: 091 572 0724
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonKOZMETIČKI SALON VALENTINO j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 899.00kn HIFU Liposonix  Osvjezite i pomladite svoje lice potpuno prirodnom metodom u Kozmetickom salonu Valentino za 899 kn
Sada samo 189.00kn Sprijecite suhu i ostecenu kozu uz profesionalnu njegu i regeneraciju koze lica mehanickim ciscenjem i dijamantnom mikrodermoabrazijom za 189 knOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x