SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Kazalisna grupa LECTIRUM

Kazališna grupa LECTIRUM

Ocjena korisnika:4.71 od 5
Ukupno glasova:9
Adresa:Zagreb Trg Stjepana Radića 4 Hrvatska
Web stranica: http://www.lectirum.hr/
Telefon: 095 1122 222
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonKazališna grupa LECTIRUM pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 45kn Predstava Dekorater  urnebesno smijesna komedija o ljubavnom trokutu u izvedbi Ksenije Pajic Ines Bojanic i Gorana Grgica za samo 45 kn
Predstava Dekorater - urnebesno smiješna komedija o ljubavnom trokutu u izvedbi Ksenije Pajić, Ines Bojanić i Gorana Grgića za samo 45 kn!

5.11. u Sceni Vidra saznajte kako se izvući iz ove romantične zavrzlame kroz priču troje sjajnih glumaca :) (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 45kn  PREDSTAVA SARMICA Urnebesna komedija o slozenim ljudskim odnosima u izvedbi Ksenije Pajic Pere Juricica i Mladena Cuture za samo 45 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x