SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

IDEMO VAN PUTNICKA AGENCIJA d o o za usluge

IDEMO VAN PUTNIČKA AGENCIJA d.o.o. za usluge

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Sljeme bb - Hotel Tomislavov dom Hrvatska
Web stranica: https://www.sport4you.hr/
Telefon: 01 3770 150
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonIDEMO VAN PUTNIČKA AGENCIJA d.o.o. za usluge pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €20.00 (150.69kn) SERVIS SKIJA  ciscenje i strojno brusenje rubnika i mazanje klizne plohe kontrola i podmazivanje vezova u Sport4you hr
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x