SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Test intolerancije iz krvi ili korijena kose na 450 ili 550 namirnica, gluten, laktozu, začine, aditive i konzervanse uz testiranje na teške metale

Sada samo: €39.99 (301.3kn) Pogledaj detalje ponude
Test intolerancije na hranu

Test intolerancije u Centru za biorezonancu i homeopatiju BioVal ispisan je u preglednoj formi u obliku tablice u kojoj su nabrojani svi uzorci na koje je napravljen test, a oni uzorci na koje postoji intolerancija jasno su obilježeni.

Zbog toga su rezultati testa razumljivi sami po sebi, a u popratnom materijalu kojeg ćete primiti e-mailom dodatno su objašnjeni detalji po različitim skupinama za još bolje razumijevanje.

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano uz vaše rezultate, na raspolaganju vam je i telefonska konzultacija s našim profesionalnim nutricionistom.

Jeste li svjesni koliko prehrana utječe na vaše zdravlje?

Čest umor, glavobolje, bezvoljnost i razdražljivost, problemi s probavom i kožom, česte infekcije, nesanica, alergije i problemi s respiratornim sustavom ili jednostavno teško rješavanje viška kilograma - sve su to posljedice koje neadekvatna hrana može imati na vaš organizam. Stoga ne ignorirajte signale koje šalje vaše tijelo i testirajte se što prije.

Često se postavlja pitanje je li testiranje na uzorku korijena kose jednako dobro kao i testiranje iz uzorka krvi.

Biorezonantno testiranje temelji se na elektromagnetskom principu te je stoga svejedno da li se radi o uzorku krvi ili uzorku korijena kose. Oba tipa uzorka daju jednako dobre rezultate.

Zašto dolazi do intolerancije na hranu?

Slično kao i kod inhalatornih alergija, i kod intolerancija na hranu postoji kriva informacija u imunološkom sustavu koji određenu, u stvari za tijelo bezopasnu hranu smatra štetnom. Za razliku od alergija, gdje je alergijska reakcija posredovana IgE imunoglobulinima vrlo brza i burna, kod intolerancija na hranu javlja se daleko sporija zakašnjela i puno blaža reakcija. Alergijske (dakle burne) reakcije na hranu su relativno rijetke, dok su intolerancije na hranu vrlo česte.

Zbog ovog zakašnjelog efekta i blagih simptoma najčešće je teško definirati i izolirati koja hrana pravi problem obzirom da se u vremenu do reakcije konzumira veći broj različitih namirnica. To obično rezultira dugogodišnjim problemima na koje se većina ljudi na neki način navikne i prestane pridavati važnost. Ova dugotrajnost je ovdje i jedan od najvećih problema. Svakodnevnim konzumiranjem hrane koju naše tijelo ne podnosi dobro, a naš imunološki sustav smatra štetnom, povećavamo opterećenje na organizam. Navedeno s vremenom može dovesti i do većih poteškoća.

Slične ponude

Sada samo €66.23 (499.01kn) BICOM  obavite test intolerancije na hranu pomocu najnovijeg terapeutskog uredjaja provjerite stanje svog organizma te vitaminsko mineralni status
Sada samo €39.99 (301.3kn) Test intolerancije iz krvi ili korijena kose na 450 ili 550 namirnica gluten laktozu zacine aditive i konzervanse uz testiranje na teske metale
Sada samo €35.00 (263.71kn) Psihoterapija vise nije tabu Otkrijte uzroke svojih strahova i panike te kako ih se rijesiti i napokon promijenite stil zivota uz sesiju kod licenciranog psihoterapeuta






Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x