SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PARAGLIDING - usudite se na adrenalinsku avanturu u nebeskim visinama i uživajte u veličanstvenim prizorima od kojih zastaje dah

Sada samo: €192.32 Ponuda je istekla
Adrenalinska avantura na nebeskim visinama - jeste li spremni?

Odaberite lokaciju po želji u Hrvatskoj ili Sloveniji, iskusite neponovljiv osjećaj slobode i veličanstvenih prizora!

Oslobodite se straha, pronađite u sebi taj dobro skriveni adrenalinski duh i napravite nešto što će vam oduzeti dah, a nakon što to učinite pohvalite se svima nezaboravnim iskustvom uz videosnimku gratis.

Glavni preduvjet za letenje je prognoza koju klub gleda dan ranije na portalima za vrijeme. Ako najavljena vremenska prognoza ne odgovara trenutnoj prognozi na poletištu, radi sigurnosti putnika let može biti odgođen za drugi termin te vam u tom slučaju kupljena ponuda vrijedi za taj drugi termin. Sigurnost putnika je najvažnija.

S obzirom na to da organizator dolazi s opremom na mjesto leta koje ste odabrali, potrebno je nadoplatiti za prijevoz (vlastiti ili s organizatorom) do lokacije za let. Nadoplate za duljinu puta i mjesta gdje se leti pogledajte na linku u napomenama.

Na linku 1, linku 2 , linku 3 i linku 4 pogledajte čari paraglidinga! Sve ostale uzbudljive video materijale pogledajte na Sky Riders video kanalu.

Bacite oko na jednu od čestih lokacija leta: Tribalj kod Crikvenice

Pogledajte i video materijale koji prikazuju ljubav između oca i sina spojenu s paraglidingom:
1. nastavak, 2. nastavak i 3. nastavak.


Paragliding ili parajedriličarstvo je oblik slobodnog letenja uz pomoć jednostavne letjelice u obliku padobrana. Letjelica se u zraku ne održava pomoću pogona već slobodno leti uz pomoć toplog strujanja zraka ili vjetra koji struji uz brdo prema gore.

Polijećete s brda ili ravne površine uz pomoć vučnog stroja, a nakon polijetanja slijedi slobodan let koji dočarava čovjeku osjećaj ptičjeg leta.

Panoramski let uključuje let zrakom uz padinu uz pomoć vjetra na visini do 800 m, a traje do 20 minuta.

Termalni let je kruženje i podizanje vrućim zrakom koje traje 15 do 40 minuta na visinama i do 1600 m.

Visina i trajanje leta ovise o lokaciji letenja i vremenskim uvjetima.

Letjet ćete u društvu vrhunskih pilota, a poslije svima prepričavati uzbudljivu avanturu!


Povijest paraglidinga

Pripada ekstremnim sportovima, a nastao je u Francuskoj krajem 1970-ih i početkom 1980-ih godina. Rezultat je potrage alpinista i penjača za jednostavnim načinom kako bi se spustili natrag dolje. Paragliding se smatra jednim od najmlađih zrakoplovnih sportova i najjednostavnijim načinom ostvarenja sna o letenju!

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x