SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

L TURIST d o o

L. TURIST d. o. o.

Ocjena korisnika:4.42 od 5
Ukupno glasova:56
Adresa:Lovran Maršala Tita 60 Hrvatska
Web stranica: http://www.hotelparklovran.hr/
Telefon: 051 706 200, 051 706 208
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonL. TURIST d. o. o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 555kn  LOVRAN 1 nocenje s polupansionom za dvoje u Hotel Park 4 uz koristenje hotelskog bazena i sauna  odaberite opustajuci odmor u postsezoni za 555 kn
Ocjena:
Sada samo 510kn  LOVRAN 1 nocenje s polupansionom za dvoje u Hotelu Park 4 uz koristenje bazena saune whirlpoola i prostora za opustanje za 510 kn
[LOVRAN] 1 noćenje s polupansionom za dvoje u Hotelu Park 4* uz korištenje bazena, saune, whirlpoola i prostora za opuštanje za 510 kn!

Čarobni wellness odmor u simpatičnom mjestu na Kvarneru, dijete do 7 godina gratis boravak, 27.10. - 24.12.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x