SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

L TURIST d o o

L. TURIST d. o. o.

Ocjena korisnika:4.46 od 5
Ukupno glasova:68
Adresa:Lovran Maršala Tita 60 Hrvatska
Web stranica: http://www.hotelparklovran.hr/
Telefon: 051 706 200, 051 706 208
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonL. TURIST d. o. o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 515.00kn LOVRAN  wellness oaza za dvoje uz 1 ili vise nocenja s polupansionom uz koristenje spa zone s finskom saunom za 515 kn
LOVRAN - wellness oaza za dvoje uz 1 ili više noćenja s polupansionom uz korištenje spa zone s finskom saunom za 515 kn!

Jedno dijete do 11,99 godina gratis smještaj na osnovnom ili pomoćnom ležaju, korištenje do 2.4.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x