SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ONLINE ENGLESKI - proširi znanje jezika uz tečaj u trajanju 12, 24 ili 36 mjeseci i uključen certifikat, odobren od strane British Language centra

Sada samo: €10.49 Ponuda je istekla
Online tečaj engleskog - BLC4U tečaj odobren od British language centra
Zašto odabrati ovaj online tečaj engleskog jezika?

Tečajeve je kreirao BRITISH LANGUAGE CENTRE (BLC) - Međunarodni ispitni centar Britanskog jezičnog centra koji održava najprestižnije jezične ispite, priznate u cijelom svijetu: 

- London Chamber of Commerce and Industry LCCI
- Trinity College London
- The European Language Certificates TELC
- Pearson – najveća obrazovna organizacija na svijetu (Financial Times Group)



Učenje engleskog jezika podijeljeno je na 6 razina, a svaka od njih traje približno 6 mjeseci. Svaka razina pokriva mnoštvo jezičnih pitanja.

Tečajevi su pripremljeni i osigurani kolektivom nastavnika s magistarskim titulama iz engleske filologije (znanost o jezicima), kao i izvornim govornicima s međunarodno priznatim kvalifikacijama u učenju engleskog jezika.

Nakon što položite ispit dobit ćete službeni BLC4u certifikat. Dakle, svaki polaznik dobiva diplomu za stečeni stupanj znanja prepoznatu od strane mnogih međunarodnih tvrtki i korporacija kao što su: IBM, Coca-Cola, DHL, Procter & Gamble, LG, Hyundai, Deutsche Bank, Peugeot, Dell, KLM / Air France, Philips , BMW, Nestle, Sanofi Aventis te mnogo drugih.

Ne dopustite da neznanje jezika bude vaša kočnica prema boljoj i blistavoj budućnosti!

Slične ponude






Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x