SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

LERNI SPOLKA Z ORGANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA

LERNI SPOLKA Z ORGANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA

Ocjena korisnika:3.37 od 5
Ukupno glasova:2
Adresa:Wroclaw Ul. Kielczowska 70 Poljska
Web stranica: https://lerni.us/
Telefon: /
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonLERNI SPOLKA Z ORGANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 111.00kn Online strani jezici  savladajte ucenje cak 5 jezika kroz 3 6 ili 12 mjeseci uz koristenje interaktivnih materijala od 111 kn
Online strani jezici - savladajte učenje čak 5 jezika kroz 3, 6 ili 12 mjeseci uz korištenje interaktivnih materijala od 111 kn!

Engleski, francuski, španjolski, njemački i talijanski kroz dijaloge, fotolekcije i diktate uz uključen certifikat

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x