SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Japanska metoda iscrtavanja obrva - revolucionarni tretman za savršen oblik, boju i gustoću obrva u Sensa Natura beauty & make-up centru

Sada samo: €92.77 (698.98kn) Pogledaj detalje ponude
Japansko iscrtavanje obrva -  revolucionarni tretman! 


Obrve uokviruju naše lice i ističu njegov oblik. Japanska metoda iscrtavanja obrva pomoći će vam da preskočite iscrtavanje obrva svakog jutra, a svejedno uživate u lijepo oblikovanim obrvama. Metoda je ovo koja je napravila revoluciju kada je riječ o rješavanju problema kada obrve više ne rastu ili su prerijetke, presvijetle ili niste zadovoljni općenito njihovim izgledom. 

Ucrtavaju se dlačice plitko pod kožu tamo gdje postoji nedostatak i korigira se postojeće stanje te se dobiva prirodni izgled obrve. Boja se ne mora razlikovati od vaših prirodnih obrva, ali može blago odstupati prema željama klijentice. 

Ova metoda spada u kategoriju polutrajne šminke (1 godina i više ovisno o tipu kože), ali je potrebno osvježenje barem jednom ako se želi zadržati isti intenzitet boje. Obrve oblikovane ovom metodom ne mogu se izbrisati kao kod klasičnog make upa nego su postojane u bazenu, na plaži ili teretani. Oblik se u potpunosti prilagođava obliku vašeg lica i onom što mu najbolje pristaje, pa će tako vaše lice izgledati mlađe i vedrije.

Slične ponude

Sada samo €160.00 (1205.52kn) Pobrinite se za uvijek savrsene usne uz trajnu sminku s efektom sjaja i punoce
Sada samo €75.00 (565.09kn) TRAJNA EYE LINER LINIJA U TREPAVICE  budite spremne za izlazak u svakom trenutku uz strucni tim Studija ljepote Manuela
Sada samo €140.00 (1054.83kn) LIP BLUSH  za savrsen izgled usana u svakom trenutku u Studiju ljepote Manuela
LIP BLUSH - za savršen izgled usana u svakom trenutku u Studiju ljepote Manuela

Usne koje privlače pogled, bez trošenja vremena na nanošenje ružaOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x