SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BRA DO MA j d o o

BRA-DO-MA j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.1 od 5
Ukupno glasova:224
Adresa:Zagreb Garićgradska 11 Hrvatska
Web stranica: http://on.fb.me/1DUR6YB
Telefon: 095 8643 840
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonBRA-DO-MA j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 55.00kn Cupanje obrva koncem i bojanje obrva u Studiju ljepote Manuela vec od 55 kn
Ocjena:
Sada samo 699.00kn Dugotrajno uklonite dlacice cijelog tijela OPT SHR metodom  uz cak 45 tretmana efikasno i bezbolno do savrseno glatke koze za 699 kn
Dugotrajno uklonite dlačice cijelog tijela OPT SHR metodom - uz čak 45 tretmana efikasno i bezbolno do savršeno glatke kože za 699 kn!

Uklonite dlačice s lica, pazuha, nadlaktica i podlaktica, brazilke, cijelih nogu, trbuha, leđa i stražnjice


Ocjena:
Sada samo 99.00kn Trajni lak i parafinska kupka  poboljsajte strukturu svojih noktiju i uljepsajte ih svojom omiljenom bojom u Studiju ljepote Manuela za samo 99 knOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x