SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Zdenko Stolar Kuca za odmor u domacinstvu Kuca Bruno

Zdenko Stolar (Kuća za odmor u domaćinstvu) Kuća Bruno

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Vrbovsko Hajdine 18c Hrvatska
Web stranica: http://www.kucazaodmor-bruno.hr/
Telefon: 098 9341 119
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonZdenko Stolar (Kuća za odmor u domaćinstvu) Kuća Bruno pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €159.00 (1197.99kn) GORSKI KOTAR  opustajuci odmor u sarenoj prirodi uz 2 nocenja za do 6 osoba u autohtonoj drvenoj kuci Bruno 3
GORSKI KOTAR - opuštajući odmor u šarenoj prirodi uz 2 noćenja za do 6 osoba u autohtonoj drvenoj kući Bruno 3*

Prošetajte kroz netaknutu prirodu i uživajte u roštiljanju te igranju pikada i stolnog tenisa, korištenje do 1.12.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x