SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Zak Plus Panorama d o o Beograd

Zak Plus Panorama d.o.o. Beograd

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Beograd Pilota Mihajla Petrovića 33 A Srbija
Web stranica: http://www.zakpanorama.com/index.php
Telefon: 00381 11 2336 072, 00381 65 6634 666
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonZak Plus Panorama d.o.o. Beograd pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 437.00kn BEOGRAD 2 nocenja s doruckom za dvoje s picem dobrodoslice u Hotelu Villa Panorama 3 uz nezaboravan pogled na cijeli juzni Beograd za 437 kn
BEOGRAD- 2 noćenja s doručkom za dvoje s pićem dobrodošlice u Hotelu Villa Panorama 3* uz nezaboravan pogled na cijeli južni Beograd za 437 kn!

Prošetajte prekrasnim Kalemegdanom i uživajte u vrhunskoj gastronomiji, dijete do 6 god gratis smještaj, do 31.7.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x