SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

VILE DALMACIJA

VILE DALMACIJA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Preko Preko, Ugljan, Hrvatska Ugljan
Web stranica: http://www.vile-dalmacija.com
Telefon: +385 99 75 82 305
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonVILE DALMACIJA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 699kn Vile Dalmacija  Jesenski odmor uz more Preko Ugljan Hrvatska  699 kn
Vile Dalmacija - Jesenski odmor uz more, Preko, Ugljan, Hrvatska - 699 kn

1x noćenje s polupansionom za 2 osobe (1 dijete do 10 godina besplatno), Korištenje vanjskog grijanog bazena, Završno čišćenje, Posteljina, ručnici i pribor (Tagovi: Preko, ugljan, Hrvatska, Wifi, Apartmani, Rana prijava, Bazen, Piće dobrodošlice, Kasna odjava, Parking, Završno čišćenje, Dalmacija, Putovanja, Polupansion, Sea, More, Obitelj)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x