SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

VIENNA SPORTHOTEL

VIENNA SPORTHOTEL

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Beč Beč, Austrija Austrija
Web stranica: http://www.vienna-sporthotel.at/en/
Telefon: +43 1 798 8201
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonVIENNA SPORTHOTEL pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1177.00kn Vienna Sporthotel  Wellness odmor Bec Austrija  1177 kn
Vienna Sporthotel - Wellness odmor, Beč, Austrija - 1177 kn

2x noćenje u Standard dvokrevetnoj sobi za 2 osobe , 2x doručak za 2 osobe, Korištenje hotelskog Spa (finska sauna, parna kupelj) i fitnesa, Besplatan Wi-Fi

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x