SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

VALAMAR MARIETTA GMBH

VALAMAR MARIETTA GMBH

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Obertauern Ringstraße 8 Austrija
Web stranica: https://www.valamar.com/hr/hotel-obertauern/obertauern-places-hotel
Telefon: 052 465 000
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonVALAMAR MARIETTA GMBH pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €1181.00 (8898.24kn) Obertauern PLACESHOTEL by Valamar Austrija  posjetite jednu od najboljih zimskih destinacija uz 3 nocenja s flexi polupansionom za 2 3 ili 4 osobe  SPA zona i bazen
Obertauern [PLACESHOTEL] by Valamar, Austrija - posjetite jednu od najboljih zimskih destinacija uz 3 noćenja s flexi polupansionom za 2, 3 ili 4 osobe + SPA zona i bazen

+ uključen smještaj za 1 dijete do 5,99 god., multimedia lounge, noćno skijanje i brojni drugi sadržaji, korištenje 3.3. - 22.3.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x