SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

VALAMAR DIAMANT HOTEL

VALAMAR DIAMANT HOTEL

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Poreč Poreč, Istra, Hrvatska Istra
Web stranica: http://www.valamar.com/hr/hoteli-porec/valamar-diamant-hotel
Telefon: +385 52 465 000
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonVALAMAR DIAMANT HOTEL pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1090.00kn Valamar Diamant Hotel  Odmor u Porecu Porec Istra Hrvatska  1090 kn
Valamar Diamant Hotel - Odmor u Poreču, Poreč, Istra, Hrvatska - 1090 kn

2x noćenje s polupansionom u Superior trokrevetnoj sobi s balkonom (strana park) za 2 osobe, Korištenje unutarnjeg bazena i fitnessa, Turistička pristojba, Besplatan parking

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x